Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PLASTIČNI EKSPLOZIV ISPRED PREDSEDNIKOVOG DOMA

Auto-bomba pored Tominog stana!

Autor: E. S. | 19.05.2013 - 22:09:00h | Komentara: 11

Kontradiverzione jedinice MUP-a demontirale su danas auto-bombu u neposrednoj blizini zgrade u kojoj se nalazi stan predsednika Srbije Tomislava Nikolića, saznaje Alo.rs

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Oliver Bunić

 Kako saznajemo bomba je bila postavljena u automobil u Ulici Trešnjinog cveta u blizini broja 11, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj je stan Nikolića. Policiju je pozvao vlasnik automobila Aleksandar S. i rekao da sumnja da mu je podmetnuta bomba. Odmah su odreagovale službe bezbednosti i policija. Oni su najpre pregledali taj i okolne automobile, a potom je u pomoć pozvana i Kontradiverziona ekipa (KD) MUP-a, koja je pronašla plastični eksploziv, koji je uspešno uklonila i uništila kod Bubanj Potoka.

KD ekipa Policijske brigade eksploziv je pronašla kod motora zovila. U pitanju je, kako saznaje "Alo!", eksploziv velike razorne moći.

Policija intezivno radi na ovom slučaju i proverava da li je paklena naprava bila namenjena predsedniku Nikoliću, koji je u poslednjih mesec dana dobijao pretnje zbog Briselskog sporazuma.Takođe, proverava se da li su, eventualno, na meti bili njegovi sinovi Branislav i Radomir koji, kako "Alo!" saznaje", koriste taj stan do kada se predsednik sa suprugom Dragicom preselio u rezidenciju na Dedinju.
Naš izvor iz policije navodi da predsednik često zna da prođe tom ulicom kada svraća sinovima u posetu, što je još jedan od razloga zbog kojih policija ništa ne želi da prepusti slučaju. 

OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM IZDANJU...

Nalovna ALO! za 20. maj

Nalovna ALO! za 20. maj

Poslednji komentari
  • Vrach Vreme: 20.05.2013 04:55h

    Sasvim za ocekivati u drzavi u kojoj svestenici pozivaju na linc I pad vlade.. Doduse ovakve stvari su cesta pojava u Kolumbiji, El Salvadoru, Pakistanu, Somaliji... Itd Sad je za ocekivati da ministar policije kaze kako je ovo veoma "opasn tradicionalna Srpska igra eksplozivnim sredstvima"...

  • mima Vreme: 20.05.2013 07:24h

    Po prvi put vidim, kakve ruke ima nas Predsednik. Neprijatno sam iznenadjena.

  • miki Vreme: 20.05.2013 09:21h

    Laži, laži, laži,... Tomo ko su ti drugovi sa fakulteta???

  • Ukan Vreme: 20.05.2013 09:25h

    Skretanje pažnje sa prodaje Kosmeta na Tomu kamenorezaca iz Bajčetine. Toma je po svom životnom opredelenju okrenut ka svetu mrtvih, ka zagrobnom životu, ka memli..., Tomu je po tom kriterijumu selektiran, obrađivali i doveden na vlast Čuvari revolucije Crnoruki. Toma je od četničkog vojvode mutirao u Evro radikala. A skoro su Tomi na samitu Masona u Beograda pevali svečanu pesmu braća Masoni iz 22 države. Moramo ukinuti model vlasti i postaviti Namesnika Visokog predstavnika da upravlja sa nama ili ovde ni jedno srpsko uvo neće ostati!

  • jokala999 Vreme: 20.05.2013 10:38h

    zasto bi panicili? ko toma mi neka faca.on je sramota za srbiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP