Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MIRJANKA S.(68) IZ NIŠA, UHAPŠENA SA 900 GRAMA HEROINA

Baba diler nasledila sinovljev posao?!

Autor: B. J. - J. P. | 28.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Mirjanka S. (68) iz Niša, uhapšena je 26. marta nakon što je u njenom stanu u ulici Vojvode Mišića u Nišu policija pronašla i zaplenila 19 paketa heroina ukupne težine 891 gram, izvesnu količinu marihuane i četiri vagice za precizno merenje.

Mirjanka S. (68)

Mirjanka S. (68)

Ona se sumnjiči da je drogu “paketirala i prodavala na području Niša”, pa joj je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedena u tužilaštvo.


Inače, sin osumnjičene Milan S. (38), pravosnažnom sudskom presudom osuđen je na 4,5 godina zatvora zbog prodaje droge i od oktobra 2013. nalazi se na izdržavanju kazne u niškom KP zavodu, tako da se pretpostavlja da je majka nastavila sinovljev “biznis”.

- Policija je imala operativna saznanja da se Mirjanka bavi prodajom droge. Kada je videla policajce na vratima, dozvolila je pretres stana tek po dolasku njenog advokata. Policajaci su pronalazili drogu u najlonskim paketićima sakrivenu svuda po kuhinji - u kanticama od majoneza i senfa, fijokama radnih stolova, kuhinjskim elementima, pa čak i u frižideru. Ona je bila bukvalno “sleđena” i sve vreme nije rekla ni reč - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Nastavnica u penziji?

Komšije iz zgrade, znali su da ima problematičnog sina, ali im nije na kraj pameti palo da bi ona mogla da se bavi prodajom narkotika, kako sumnja policija.
- Ona je nakon hapšenja navodno rekla da je nastavnica u penziji, ali u školi koju je navela to nije potvrđeno. Komšije kažu da je pričala da je bila službenica u društvenoj firmi u kojoj je njen pokojni muž bio direktor.

Poslednji komentari
  • mia Vreme: 28.03.2015 08:20h

    Koje drskosti. Treba je zatvoriti u zatvor sledecih 20 godina. Idiot zena!. Trovala tudju deca. Matoro djubre.

  • vesna Vreme: 29.03.2015 17:20h

    uopste mi nije jasno da su vam dileri krivi a konzumenti ne. cime ih truju?Niko ih ne zove pomama je opsta sve sto valja im je aut obrazovanje ma daj kome to treba dok god je neko drugi kriv bice nam ovako.Roditelji nemaju nikakav autoritet nad svojom decom ma sve moze deca su dobra nego ih lose drustvo uvuce u kriminal narkomaniju prostituciju,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP