Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RADILA TOLJAGA U NEGOTINU

Baba izujedala i prebila silovatelja!

Autor: S. Božinović | 06.04.2015 - 10:42:00h | Komentara: 1

Najnovija vest iz Negotina: "Baka ujela, a zatim toljagom prebila silovatelja!" odjeknula je Krajinom kao bomba, jer je ovo drugi slučaj u proteklih nekoliko nedelja da starice nadjačaju napasnike.

Ljuta baba

Ilustracija | Foto: Profimedia

Pretprošle noći baka stara 84 godine, mirno je spavala u svojoj kući u negotinskom selu Mokranju. Četiri sata iza ponoći u njenu spavaću sobu se ušunjao za sada nepoznati muškarac. Legao je do nje u krevet i počeo da je grubo dodiruje po intimnim delovima.

Starica, onako pospana i preplašena, ujela je napasnika za ruku toliko jako da je on odskočio sa kreveta. Baka je to iskoristila, pridigla se i dohvatila štap-toljagu kojom se pomaže dok hoda. Ustala je iz kreveta i silovatelja, najsnažnije što je mogla, udarala toljagom u glavu sve dok on, presavijen, nije pobegao od kuće.

Policija traga za napasnikom razbijene glave.

Da se podsetimo slučaja od pre mesec dana kada je baka stara 82 godine, iz okoline Negotina, takođe bila žrtva napasnika.
Tada je S.D.(38) upao u njen stan sa namerom da je opljačka i obljubi.
Napadač je, kada mu je starica kazala da nema puno novca, nasrnuo na nju, oborio je na pod i otkopčao pantalone pokušavajući da je siluje. Baka ga je toliko jako noktima ogrebala po polnom organu da je S. D. u bolovima i presavijen odmah pobegao. Policija ga je pronašla nedaleko od bakine kuće kako se previja od bolova.

Protiv D. S., koji je već trebalo da služi zatvorsku kaznu zbog krađe, podnete su prijava zbog razbojništva i nedozvoljenih polnih radnji, posle čega je sproveden iza rešetaka.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 06.04.2015 16:04h

    Svaka joj cast! To Bako. Sta je ovo, svet je nacisto poludeo. Pljackaju i siluju nase bake. Dosta! Narod ce se sam organizovati...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP