Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Bacio ženu kroz prozor
pa je na očigled dece preklao!

Autor: B. Nenković | 02.12.2012 - 18:30:00h | Komentara: 1

U kragujevačkom naselju Bagremar Dejan C.(40) ubio je danas popodne svoju suprugu Natašu na očigled dvojice maloletnih sinova. Nesrećna žena je bačena kroz prozor sa prvog sprata porodične kuće u Ilindenskoj ulici 83, a potom preklana nožem.

Kragujevac hronika

Prozor (gore levo) sa koga je Dejan bacio preklanu suprugu | Foto: Biljana Nenković

Dejan je odmah uhapšen, a kako saznajemo iz pouzdanih izvora iz policije, on je odranije poznat zbog više krivičnih dela koja se dovode u vezu sa narkoticima.

Komšije kažu da su oko 16.30 minuta čuli Natašu kako zapomaže i doziva u pomoć iz zadnjeg dvorišta. Uspela je samo da im kaže da pozovu policiju.

- Mislim da je on nju prvo bacio sa kroz prozor, a onda je strčao sa sprata i preklao je. Čuo sam je da zapomaže iz sveg glasa. Otrčao sam da pozovem hitnu pomoć i policiju. Posle nekoliko trenutaka više nije bila živa, kaže jedan od komšija, koji ne želi da mu se pominje ime.

Kragujevac hronika

Kuća u Ilindejskoj ulici u kojoj je ubijena Nataša | Foto: Biljana Nenković

I u Hitnoj pomoći potvrđuju da Nataša nije davala znake života kada je stigla ekipa doktora. Zatekli su je na betonu u dvorištu sa ubodnim ranama u predelu vrata.

Ubistvo se dogodilo posle svađe, koja se čula iz kuće u kojoj su Dejan i Nataša živeli sa dvojicom sinova, ali za sada se pouzdano ne zna šta je motiv ovog stravičnog zločina.


- Jedan dečak ima sedam, a drugi je godinu dana stariji... obojica su bili u kući kad se dogodilo ubistvo. Ne znam da li su i šta su videli od svega što se događalo. Odmah su ihvaljda odveli ko ujaka, dodaje komšija.


Kuća u kojoj se dogodio zločin sinoć je bila zaključana, a svetla pogašena. Kasno sinoć stigla je i Natašina sestra, kojoj su javili stravičnu vest. Pre nego što je uspela da uđe u dvorište u kojoj je njena sestra ubijena, njoj je pozlilo na trotoaru i poznanici su je odmah odveli.


Kako saznajemo Nataša je nekada radila kao spremačica u bolnici, ali je taj posao napustila. Ni Dejan nije imao stalni posao. Dejanova majka je davno umrla, a njegov otac je otišao iz te kuće. Kako alo.rs saznaje Dejana je policija odmah uhapsila. Posle njegovog saslušanja biće poznat motiv zbog čega je presudio ženi dok su njihovi sinovi bili u kući.

Pozvao ujaka da mu prizna šra je uradio!

Dejanov ujak Milan Stojiljković izjavio je da ga je sestrić pozvao telefonom i rekao mu da je ubio suprugu i da dođe da uzme decu. Kasno sinoć stigla je i Natašina sestra, kojoj je pozlilo i poznanici su je odmah odveli. Kako saznajemo, Nataša je nekada radila kao spremačica u bolnici, ali je taj posao napustila. Ni Dejan nije imao stalni posao. Njegova majka je davno umrla, a otac je otišao iz kuće. Dejan je odmah uhapšen i određen mu je policijski pritvor, a posle njegovog saslušanja znaće se zbog čega je presudio ženi dok su njihovi sinovi bili u kući.

Poslednji komentari
  • tanja Vreme: 03.12.2012 15:46h

    Ovo je zalosno za nasu dragu NATASU svi koji su je poznavali slozice se samnom da je bila ANDJEO kojeg vise nema .............. ovo bi ujedno trebalo da bude poruka svim bracnim parovima da se svadjom i nasiljem ne resava nista samo dolazi do tragedije ............. suvisna je svaka rec :(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP