Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUMI: DEJAN CVETIĆ

Bacio ženu kroz prozor, pa je preklao!

Autor: J. Paunović | 30.03.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

“Htela je da se izvuče iz pakla i višegodišnje torture koju je trpela zbog dece, ali je nesrećnicu namamio u kuću i ubio. Rekao joj je da dođe jer sin ima temperaturu...”, ovako je pričao Živko Živanović, otac ubijene Nataše Cvetić (32) iz Kragujevaca, koju je naočigled dece suprug Dejan (41) bacio kroz prozor sa drugog sprata kuće, a zatim preklao u dvorištu. Suđenje ovom koljaču iz Kragujevca još je u toku.

Cvetić šalje  poljupce  novinarima i  fotoreporterima  ispred suda

Cvetić šalje poljupce novinarima i fotoreporterima ispred suda | Foto: Nebojša Raus

Za sve je, kako kažu njegovi najbliži, kriva droga. Zbog nje je mučio suprugu, svog oca, pa čak i decu godinama maltretirao i tukao.
Prema rečima njenog oca, tog dana ju je Dejan pozvao u kuću rekavši da je dete bolesno. Nataša je to SMS-om saopštila sestri od tetke. Rekla je da će joj se javiti “ako preživi“. Kao da je slutila da će se desiti nešto strašno. Tako je i bilo...

Natašin otac Živko

Natašin otac Živko | Foto: Nebojša Raus

Otac: Krivim sud


Otac nesrećne Nataše, Živko Živanović, ogorčen je na pravosudne organe, jer je više puta prijavljivano da je tučena, ali procesi nisu dovedeni do kraja, niti je nasilnik izdvojen iz porodice. Delimično krivi i sebe jer, kako kaže, nije imao dovoljno hrabrosti da kćerku otrgne iz pakla koji je preživljavala zadnjih pet-šest godina braka sa Dejanom.

Nakon kraće svađe Dejan Cvetić, ne obazirući se na plač svoje dvoje maloletne dece, suprugu Natašu bacio je kroz zatvoren prozor sa drugog sprata kuće u kojoj su živeli. Dok je ona, teško povređena, zapomagala, zvala pomoć, molila da je poštedi, strčao je u dvorište i nožem joj prerezao vrat. U nekontrolisanom besu, prema onome što je saopštila policija, zadao joj je još nekoliko udaraca nožem u grudi i stomak. Ova nesrećna žena preklinjala je svog muža da je poštedi, ali se on nije obazirao, ubio ju je na najmonstruozniji način.
Milan Stojiljković, ujak Dejana Cvetića, rekao je da ga je sestrić tog dana pozvao telefonom posle zločina.

Prozor kroz koji je Dejan bacio Natašu

Prozor kroz koji je Dejan bacio Natašu | Foto: Nebojša Raus

- Rekao mi je da je ubio Natašu i da dođem da uzmem decu. Stigao sam što sam pre mogao, uzeo mališane i odveo ih svojoj kući. Oni su se često svađali, a bili su u braku desetak godina, zbog čega su deca često bila kod njega. On dodaje i da je Dejan bio narkoman i da je trebalo da ponovo ide na lečenje - ispričao je Milan.

Žrtva:  Nataša  Cvetić

Žrtva: Nataša Cvetić


Nekoliko dana pre nego što se dogodila tragedija, Nataša je pokušala da se ubije. Otrovala se, ali su je spasli. - Poslednji put sam je video u bolnici. Meni ništa nije rekla, ali kad sam izašao, mojoj supruzi je kazala da je terala Dejana da se zajedno ubiju, da spasu decu - pričao je Živko.
Po izlasku iz bolnice nije se ni vratila kući, već je samo povremeno posećivala decu.

Zajednička  porodična fotografija

Zajednička porodična fotografija


Protiv Dejana Cvetića u poslednjih 20 godina je podneto čak 30 krivičnih prijava, uglavnom zbog krađe i nasilničkog ponašanja. Međutim, sud ga je samo jednom osudio na godinu zatvora zbog nanošenja teške povrede. Od zavisnosti od droge se i lečio.Nastaviće se

Ubica prodavao sve iz kuće

Otac nastradale Nataše Cvetić, Živko, priča da je Dejan i nameštaj prodavao, verovatno zbog droge, prodao očev kamion, automobil, belu tehniku.
- Nijedno nije bilo zaposleno, njihovo dvoje dece, mališani od sedam i osam godina, privremeno su kod Dejanovog ujaka Milana Stojiljkovića. Ne mogu tražiti starateljstvo nad decom. Zbog torture koju su preživeli njima je sada neophodna stručna pomoć - rekao je Natašin otac Živko.

Poslednji komentari
  • amer Vreme: 30.03.2013 14:07h

    njemu samo smrtna kazna nista vise, I zasto takvim kriminalcima stavljaju lisice napred? on je ubica lisice I ruke odpozadi nema pravde u srbiji niti ima ko da sprovodi pravdu

  • beogradjanka Vreme: 31.03.2013 18:04h

    Jadna dečica . Da smo normalna država pa da socijalne službe odrade svoj posao i oboje smeste na lečenje ako već nije kasno. To je trebalo učiniti mnogo ranije i decu oduzeti od roditelja narkomana jer je očigledno da su se oboje drogirali. Što se ovog ubice narkomana tiče , zatvoriti ga doživotno .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP