Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Bahati vozač nije hteo da plati kaznu, probio rampu i automobilom udario policajca!

Autor: Blic | 12.08.2014 - 22:12:00h | Komentara: 1

Bahati vozač B.T. (39) povredio je policajca na Kalemegdanu kada je došao po automobil koji mu je prethodno odneo "pauk".

Incident se dogodio na placu "Parking servisa" u Bulevaru vojvode Bojovića kod Vidin kapija kraj Kalemegdana u Beogradu oko 20 sati.
Nezadovoljan jer mu je "pauk" odneo automobil, bahati vozač ušao je u svoj automobil dodao gas i zaleteo se ka rampi i probio je.
U tom trenutku, ispred automobila stajao je policajac, ali ni to nije primoralo vozača da se zaustavi. Bahati vozač kolima je udario policajca, koji je poleteo da haubu i pao posle desetak metara.
Povređeni policijski službenik sa lakšim povredama odmah je prevezen u Urgentni centar, a službenici Policijske stanice Stari grad deset minuta kasnije su uhapsili počinioca, navodi se u saopštenju.
Andrija Čupković, vd direktor JKP "Parking servis" je na parkiralištu na Vidin kapiji najoštrije osudio ovakvo ponašanje pojedinaca.
- Ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP i radnicima Parking servisa koji samo obavljaju svoj posao je skandalozno. Ovakav incident ne sme više nikada da se ponovi. Energičnom akcijom, policija je samo 10 minuta kasnije privela izgrednika - rekao je Čupković.
On je dodao da će to preduzeće u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticati da se najstrože kazne "bahati vozači koji iskaljuju bes nad službenicima MUP" i direktno ugrožavaju uvodjenje komunalnog reda u Beogradu.
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 13.08.2014 00:41h

    Odnosenje vozila ,,Paukom'' osim ukoliko vozilo ne ometa ili neugrozava bezbednost u saobracaju je legalizovana kradja i otimacina, od strane drzave.Tamo gde ,,Zestoki'' momci ostavljaju svoje dzipove i ostale limuzine i takoreci blokiraju saobracaj, npr. Neimar itd. ovi ,,heroji'' zajedno sa policijom nesmeju ni nos da promole a kamoli pridju. Udri tako i samo po sirotinji. A uostalom sta ce policajac na rampi? Valjda mu je mesto u kucici!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP