Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRAMOTNO!

Bahatost načelnika policije u Mitrovici: Krši zakon a maše policijskom značkom?!

Autor: E.S. | 14.11.2013 - 14:35:00h | Komentara: 1

Policijski sindikat Srbije (PSS) tvrdi da načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica Zoran Smajić na najgrublji način krši zakon, maltretira i policajace i građane i traži od nadležnih da reaguju i to spreče.

Policija je uhapsila Miluna M. (47) i Dragu N. (39) zbog sumnje da su ubili Radeta T. (49), državljanina BiH, koji je u Srbiji r

Odbio da se legitimiše i samo pokazao značku? | Foto: Dušan Milenković (ilustracija)

Članovi tog reprezentativnog sindikata su danas prikazali novinarima policijski snimak zaustavljanja automobila u kome je, kako se moglo čuti, bio Smajić koji je posle rasprave s policajcima odbio da se legitimiše, odnosno da ličnu kartu, takođe pozivao se na viši čin i pokazivao je samo policijsku značku.

Na snimku, koji je, kako je rečeno na konferenciji za novinare dostavljen PS S zahvaljujući hrabrosti policajaca, može se videti i kako vožac automobila vozeći u rikverc napušta mesto zaustavljanja a policijska patrola ga juri.

Predsednik PSS Veljko Mijailović je rekao da Smajićevo ponašanje "ne dozvoljava da bude ni pripadnik policije upošte a kamoli načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica".
Mijailović je takođe rekao da su sa slučajem Smajić upoznati direktor i ministar policije i da se čeka njihova odluka.

Takođe Mijailović je rekao i da je taj sindikat dobio "jako puno pritužbi" i policajaca i građana na ponašanje Smajića, dodavši da u nekim ima i "kriminalnih akata" i da su oni te prijave prosledili nadležnima.
Predstavnici tog sindikata su rekli novinarima i da bi Smajić, samo za saobraćajane prekršaje koji se mogu videti na snimku trebalo da ide u zatvor "od dva do tri meseca "

Novinarima se obratio i meštanim Sremske Mitrovice Demjan Đukić koji tvrdi da Smajić, njega i njegovog oca, koji su se iz Nemačke vratili u to mesto, maltretira već dugi niz godina.
Poslednji komentari
  • ACA B. Vreme: 14.11.2013 15:48h

    Moze mu se jel on policajac a za policajce u Srbiji zakoni ne vaze.Kad imas znacku mozes slobodno da krades,prodajes drogu,reketiras,otimas,uznudjujes,ubijas i znas da neces odgovarati jel te stite kolege.Sve sto se od tebe trazi je da budes bahat,drzak i bezobrazan,jako iskompleksiran i da ne cinkaris kolege.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP