Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Baka stradala u Zemunu

Autor: Tanjug | 22.01.2013 - 07:26:00h | Komentara: 0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba poginula, a devet povređeno, izjavio je Tanjugu saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći, Mirko Lutovac.

Pokrivalica traka

Stradala žena pešak u saobraćajnoj nesreći | Foto ilustracija: NN

Žena stara oko 80 godina poginula je kao pešak u saobraćajnoj nesreći rano jutros oko 05.20 časova u Bačkoj ulici, rekao je Lutovac.
Četiri osobe su povređene u udesu oko 22.15 sati u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 526. Muškarac star oko 47 godina zadobio je kontuziju glave i ogrebotinu čela, a muškarac star oko 35 godina kontuziju glave i posekotinu brade.
Muškarac star oko 33 godine zadobio je kontuzije glave i ruke, a muškarac star oko 21 godinu kontuziju grudnog koša i šake, rekao je Lutovac i dodao da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.
U udesu sinoć oko 22 časa na uglu ulica Mite Ružića i Bulevara Kralja Aleksandra muškarac star oko 61 godinu zadobio je kontuzije glave, ramena, noge i stomaka, a žena stara oko 60 godina kontuziju glave i potkolenice.
Oni su prevezeni u Urgentni centar.
Na uglu ulica Radojke Lakić i Koste Abraševića oko 19.20 sati muškarac star oko 32 godine zadobio je istegnuće vrata i kontuziju glave, a mladić star oko 17 godina kontuziju glave. Oni su prevezeni u Urgentni centar.
Muškarac star oko 30 godina tom prilikom zadobio je kontuziju kolena i prevezen je ortopedu u zdravstvenu ustanovu na Banjici.
Hitna pomoć je noćas obavila 133 intervencije od kojih 18 na javnim mestima, a pomoć lekara su tražile sve vrste hroničnih bolesnika, dodao je Lutovac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP