Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

FUDBALSKI MENADŽER NENAD ASANOVIĆ (45) IZREŠETAN U SAČEKUŠI U BEOGRADU

Bambalić upucan zbog prodaje fudbalera?

Autor: J. paunović - M. Dudvarski | 29.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45), jedan od braće Bambalić, izrešetan je juče ujutru po nogama, u dobro organizovanoj sačekuši u Košutnjaku. Kako „Alo!“ saznaje, na Asanovića je napadač ispalio pet hitaca i pogodio ga je u obe butine, dok su dvojica pomagača osmatrala okolinu kako ne bi neko naišao. Pretpostavlja se da je do napada došlo zbog neraščišćenih računa oko trgovine fudbalerima. Pucnjava se dogodila oko 9.20 u ulici Kneza Višeslava 72, ispred balona za fudbal i kafića „Vudbol haus“.

fudbalski menadžer Nenad Asanović (45) izrešetan u sačekuši u beogradu

Fudbalski menadžer Nenad Asanović (45) izrešetan u sačekuši u Beogradu | Foto: Milorad Milanković

 - Nenad je popio kafu u lokalu i krenuo ka svom srebrnom BMW x3 koji je bio parkiran desetak metara od fudbalskog balona. Kada je došao do vozila i uzeo ključeve u ruku, napadač se pojavio gotovo niotkuda i počeo da puca u noge Asanoviću. On je pao na zemlju, a pucač je sa svoja dva saučesnika koji su osmatrali okolinu otrčao, a zatim su ušli u automobil koji je bio nedaleko odatle parkiran i pobegli su iz Košutnjaka - kaže naš izvor blizak istrazi.

Nenad Asanović

Nenad Asanović

Ranjen i 2006. godine
 

Pre ovog upucavanja Nenad je 2006. godine bio ranjen u stomak u njihovom kafiću „Bambino“ u ulici Blagoja Parovića na Banovom Brdu. Na njega je tada pucao takođe maskirani nepoznati napadač sa kapuljačom, dok je u kafiću sedeo s tadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem. Neretko su ga policajci vezivali sa Dejanom Stojanovićem Kekom i označavali ga kao njegovog „vernog“ ortaka koji se bavio preprodajom igrača.

Nenada je saslušala policija kojoj je, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, rekao da ga je upucao njemu nepoznat mlađi muškarac obučen u crno. U svojoj izjavi on je naveo da je po izlasku iz kafića primetio nekoliko njemu sumnjivih ljudi. Dok je hodao trim stazom ka svom automobilu, čuo je kako je neko počeo da trči za njim. Kada se okrenuo, video je mladića sa pištoljem u ruci.

- Bez i jedne reči mladić ga je upucao u noge. Uspeo je da dođe do drveta gde se naslonio i pozvao Hitnu pomoć. Međutim, ubrzo je naišao njegov drug koji ga je prevezao u Urgentni centar odakle je upućen na dalje zbrinjavanje u Drugu hiruršku - naveo je naš izvor.

Asanović je inspektorima, navodno, rekao da je posle upucavanja njegov napadač pobegao ka automobilu koji ga je čekao.

| Foto: Milorad Milanković


- Pretpostavlja se da je ovo bila samo opomena, jer je napadač bio dovoljno blizu da lako likvidira Nenada. Ipak, prave motive ranjavanja pokazaće istraga - dodaje naš izvor iz policije.

Redakcija „Alo!“ je pozvala Nenadovog brata blizanca Predraga Asanovića, ali nam je on rekao da nema nikakav komentar na ranjavanje brata.

Piksi poštuje Asanovića


Da je reč o uticajnom menadžeru govori i to da je Dragan Stojković Piksi, kada je postao direktor Crvene zvezde, u svojoj kancelariji među prvima primio Nenada Asanovića i njegovog kolegu Raju Božovića, navodio je pre nekoliko godina „Insajder“.

Nemanja Tubić

Nemanja Tubić | Foto: Profimedia

Tubić: Sve najbolje o Nenadu
 

Nenad Asanović i njegov brat Predrag, poznatiji kao braća Bambalići, u fudbalskoj Srbiji poznati su kao vrlo uticajni menadžeri. Nezvanično, Nenad je bio zadužen za transfere Partizanovih igrača, dok je Predrag poslovao uglavnom sa Crvenom zvezdom. U svojim rukama imali su i reprezentativca Pavla Ninkova, koji sada nastupa u Tuluzu, kao i bivše igrače tima sa „Marakane“: Nikolu Trajkovića, Marka Blažića, Nebojšu Joksimovića i Đorđa Tutorića. Navodno, sada se Nenad pita gde će Nemanja Tubić nastaviti karijeru, kao i Enver Alivodić, koji je posle godina provedenih u Vojvodini uhlebljenje našao u australijskom Njukaslu.
- Čuo sam šta se dogodilo, ali nema potrebe da ja tu bilo šta komentarišem, ja sam fudbaler. Mogu samo da kažem da sa njim kao menadžerom sarađujem 10 godina i da sam prezadovoljan njegovim odnosom prema meni. Sve najbolje samo mogu da kažem o njemu u tom smislu - kratko je za „Alo!“ rekao Nemanja Tubić.

Poslednji komentari
  • Manja Vreme: 29.04.2015 08:50h

    Dokle je stigao naš sport,posebno fudbal, kada se igrači prodaju I preprodaju. Zar to nije trgovina ljudima I to za basnoslovne pare. Pa još imaju I menadžere koji u fotelji telefoniraju I pregovaraju o milionima evra od kojih dobar deo kolača ostaje njima. Zar bi neko od profesora, akademika,muzejskih radnika,lekara mogao da vozi ovakva kola, da ima nekoliko stanova,kuća, vila. Ko je uopšte smislio preprodaju igrača I na koji način se "menadžeri" oporezuju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP