Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RVAO SE S POLICAJCIMA TOKOM HAPŠENJA

Bane repuje na sudu zbog spida!

Autor: I. Milićević - E. Sadiku | 04.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Reper Branko Bojović, poznatiji kao Bane Sanšajn, naći će na sudu 24. decembra zbog posedovanja droge i napada na policajca, saznaje „Alo!“.

Rvao se s policajcima tokom hapšenja: Bojović

Rvao se s policajcima tokom hapšenja: Bojović | Foto: Mitar Mitrović

Bojović je uhapšen u aprilu, nakon što je policija kod njega pronašla šest paketića droge spid. Tokom intervencije, reper je nasrnuo na policajce, a drogu je pokušao da sakrije u stisnutoj pesnici. Nakon kraćeg rvanja, policija mu je oduzela kesice sa spidom i uhapsila ga. Ubrzo je pušten da se brani sa slobode, a istraga o ovom događaju trajala je nekoliko meseci. Slučaj su pratile brojne kontroverze i nagađanja da repera neko štiti i namerno skriva njegov predmet kako bi se usporila istraga.


Krivična prijava je najpre otišla u Više tužilaštvo, koje je pokrenulo istragu. Ubrzo se oglasilo nenadležnim, a predmet je trebalo da bude prosleđen Osnovnom tužilaštvu, koje je moralo da nastavi i okonča istragu. Nekoliko meseci prošlo je u putu Bojovićevog predmeta između dva sprata Palate pravde, a kašnjenje je kasnije objašnjeno proceduralnim radnjama Višeg tužilaštva koje su usporile slučaj.
U javnosti su se odmah pojavile spekulacije da je reper pod nečijom zaštitom, dok su mediji podsećali na slučajeve javnih ličnosti koje su prolazile nekažnjeno zbog sličnih dela. Naposletku, Treće osnovno tužilaštvo je završilo istragu i podiglo optužnicu, a prvo suđenje zakazano je za 24. decembar. Bojović je tokom istrage negirao krivicu, a policiji je rekao i ime čoveka od kojeg je nabavio drogu, a koji je potom uhapšen.

Zub kao dokaz


Branko Bojović podneo je prijavu protiv policajaca koji su ga uhapsili jer su mu, kako tvrdi, polomili zub prilikom privođenja, saznaje „Alo!“. Kako saznajemo, Bojović je po izlasku iz pritvora podneo prijavu odeljenju za zakonitost rada MUP-a protiv policajaca, a kao dokaz da su koristili prekomernu silu poneo je zub!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP