Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Beba se ugušila dok je spavala između roditelja?!

Autor: S.B. | 14.06.2014 - 19:44:00h | Komentara: 0

Vrši se uviđaj u porodici u Zaječaru povodom smrti bebe koja se navodno ugušila dok je spavala između roditelja. Zaječarska policija pokrenula je istragu koja će pokazati da li je smrt dvomesečne bebe u Zaječaru prirodna ili nasilna, saznajemo nezvanično. Razlog za sumnju je taj što su se na glavi bebe videli tragovi krvi.

Pucnjava u centru vojvojanske prestonice

Tužilac ispituje oba roditelja povodom okolnosti smrti, kako bi se utvrdilo da li postoji njihova eventualna krivična odgovornost.

Zaječarska policija pokrenula je istragu koja će pokazati da li je smrt dvomesečne bebe u Zaječaru prirodna ili nasilna, saznajemo nezvanično.

Razlog za sumnju je taj što su se na glavi bebe videli tragovi krvi. Beba je preminula danas, a roditelji su pozvali hitnu službu. Odmah je stigla i policija i počela razgovor sa roditeljima. Međutim, tek će obdukcija, koja je zakazana za sutra (15.06) pokazati pravu istinu.


- Prema priči roditelja, koji imaju još jedno dete staro dve godine, svo četvoro je spavalo u jednoj sobi. Kada su se otac i majka probudili, primetili su da dvomesečna beba uopšte ne diše. Pozvali su hitnu pomoć, a lekari su, čim su primetili da je beba krvava po licu, pozvali nas. Zbog istrage koja je u toku ne možemo otkriti više detalja - saznajemo nezvanično u policiji.


Prema trenutnum saznanjima, lekari su zatekli nepomično telo bebe i, na žalost, nisu ništa mogli da učine. Međutim, medicinsko osoblje je već na prvi pogled na licu bebe ugledalo tragove krvi, što im je bilo sumnjivo.


- Roditelji su izjavili da ništa ne znaju o okrvavljenom lice bebe. Obdukcija će pokazati šta je u pitanju. Takođe, za sada ne znamo ni tačno vreme smrti nedužnog deteta - kažu nadležni.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP