Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTKRIVENI NOVI DETALJI ATENTATA NA POZNATOG BIZNISMENA

Beko upucan s leđa!

Autor: Svetlana Vojinović | 22.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 9

Milan Beko je sredinom novembra ispred svoje kuće upucan s leđa, a ne u grudni koš i stomak, otkriva „Alo!“. Izvor iz istrage otkriva za naš list potpuno nove detalje atentata na ovog biznismena kojima se demantuje da je na poznatog biznismena pucano spreda. Tačnost najnovijih saznanja do kojih je došla istraga dokazuju ulazne rane s leđa i izlazne sa prednje strane tela.

Tačnost najnovijih  saznanja do kojih  je došla istraga  dokazuju ulazne rane s leđa i izlazne sa prednje strane tela

Tačnost najnovijih saznanja do kojih je došla istraga dokazuju ulazne rane s leđa i izlazne sa prednje strane tela | Foto: Vesna Lalić

- U trenutku kada je atentator pucao, Milan Beko se nalazio ispred njega. Međutim, kako ga je prvi metak promašio i prošao tik iznad glave, Beko se u tom trenutku okrenuo, a napadač mu je ispalio još tri metka u leđa. Dva metka su bila prostrelna, a treći ga je okrznuo po leđima - objašnjava sagovornik „Alo!“. On dodaje da ima nekih pomaka u istrazi, ali da je istraga vrlo komplikovana.

U biznismena s leđa  ispaljena tri metka

U biznismena s leđa ispaljena tri metka | Foto: Petar Dimitrijević

Motivi napada i dalje pod lupom!


Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva Milana Beka, inspektori MUP-a rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada. Kao što je „Alo!“ već pisao, analizira se devet potencijalnih motiva, od kojih većina ima veze sa biznisom i navodi da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi nekoliko desetina policajaca.

- Nema velikih pomaka u istrazi koji bi mogli u ovom trenutku direktno da ukažu na otkrivanje napadača i nalagodavca, sem da su motiv najverovatnije biznis i novac. I dalje istražujemo u nekoliko pravaca, a Tužilaštvo je pre nekolio dana policiji dostavilo novi spisak osoba koje treba saslušati.

Među njima ima i krupnijih biznismena. Na spiskovima su i osobe koje nisu državljani Srbije, pa to ide malo teže i trebaće više vremena. Beko navodno želi da sarađuje, ali policija i tužilac sumnjaju da on još nije sve rekao i da ima detalja koje je prećutao - priča naš izvor.


Biznismen Milan Beko, čije se ime najčešće pominjalo u vezi sa privatizacijama, 14. novembra upucan je ispred svoje kuće u beogradskom naselju Senjak. Pošto je prebačen u bolnicu, usledila je komplikovana operacija koja je trajala nekoliko sati i tom prilikom morao je da mu bude izvađeno čak metar tankog creva. Sedam dana kasnije Beko je pušten na kućno lečenje, a do sada nije saopšteno ko stoji iza napada na njega.

Mišković, Subotić i Kostić

Mišković, Subotić i Kostić

Saslušani Cane i Mišković, sledi Kostić!


Među stotinak osoba koje su do sada zbog slučaja Beko saslušane, među prvima je bio Stanko Subotić Cane. On je izjavio da je protiv Beka pokrenuo postupak pre četiri godine, jer ga je prevario u privatizaciji „Večernjih novosti“, ali i da nema veze s pucnjavom. Subotiću je ponuđeno i poligrafsko testiranje, ali je on to odbio. Mišković je otvoreno govorio o poslovnoj saradnji sa biznismenom Bekom, naglasivši da su njih dvojica bili i ostali prijatelji. On je tom prilikom negirao bilo kakvu umešanost u pokušaj ubistva. Planirano je da izjavu u policiji da i Miodrag Kostić.

Poslednji komentari
  • 192 Vreme: 22.12.2014 08:41h

    Зар премијер и министар полиције нису рекли да је мотив малтене баналан и да је питање дана када ће атенататори- аматери бити ухапшени?

  • milomir.dv Vreme: 22.12.2014 09:06h

    Kad sam gledao kaubojske filmove i kad nekog upucaju samo ga prevrnu i odmah ocene da li je upucan u leđa.

  • marko Vreme: 22.12.2014 09:17h

    Šta reći,a ne zaplakati.Srpski istražitelji, lekari,raznorazni specijalci, sve sa dr Nebojšom nakon skoro mesec ipo dana su ustanovili da pošteni Beko nije upucan u grudi,nego ga je amater upucao u leđa i da ga Beko nije odgurnuo rukama nego najverovatnije zadnjicom.Međutim stručnjaci su utvrdili da mu je prvi metak prošao tik iznad same glave, ali se ne zna gde je taj metak završio ili još uvek putuje prema nečijoj glavi te svi pošteni treba da budu oprezni jer amater još nije otkriven, a Beko neće da kaže o kome se radi.

  • promilko Vreme: 22.12.2014 10:37h

    Nikako da se pronađe žrtveni jarac.Muljanje,muljanje a nikako da procuri čorba kao i sa 1003.

  • smesno Vreme: 22.12.2014 11:03h

    gde je doktor stefanovic,zar ne rece da su pucali amateri i da ce biti vrzo uhvaceni.e moj stefanovicu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP