Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CARINICI PREVESLALI ŠVERCERA

Beograđanin "pao" zbog dopinga!

Autor: Tanjug | 12.03.2015 - 15:16:00h | Komentara: 1

Carinici na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili su krijumčarenje velike količine anabolika i steroida, kao i špriceva, igala, mašinica za tetoviranje, nekoliko alata koji se koriste u kozmetičkim salonima, pa čak i 38 repova ljudske kose, saopštila je danas Uprava carina.

Putnici

Ilustracija | Foto: Profimedia

 
Ta neprijavljena roba je otkrivena u prtljagu 33-godišnjeg Beograđanina koji je u ranim jutarnjim časovima sa Tajlanda, letom preko Abu Dabija, stigao na beogradski aerodrom.

Carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su već na rentgenu primetili da se u njegovoj torbi nalazi sumnjiv sadržaj, ali su morali da sačekaju da putnik torbu preuzme.

Dodatnu sumnju izazvalo je to što su svi putnici preuzeli svoj prtljag, samo je njegova ostala na traci karusela. Pošto je niko nije preuzeo, otpremljena je u magacin gde se čuva izgubljeni prtljag.

Nakon dva i po sata od sletanja aviona iz Abu Dabija, na zelenom kontrolnom prolazu pojavio se i pomenuti putnik koji je pokušao da napusti zgradu u grupi pristigloj iz Beča. Carinici su ga, međutim, sačekali i prepoznali u trenutku dok je prolazio kroz kontrolni prolaz.

Upitan da li je ručni prtljag sve što nosi sa sobom, rekao je da nije, već da je prtljag u međuvremenu ''izgubio''. Tada su ga carinici uputili da prtljag podigne na šalteru službe ''Izgubljeno-Nađeno'' i da potom dođe na detaljan pregled.

Ubrzo je ustanovljeno da je izgubljena torba bila puna zabranjenih supstanci poput 50.000 tableta raznih anabolika ''Di-Anabol'', ''Danabol DS'', 240 ampula ''Jintropin'', 600 tableta ''Stanzol'', a bilo je tu i bezimenih preparata, gelova za potenciju, špriceva, igala, mašinica za tetoviranje i druge opreme, pa čak i više od četiri kilograma ljudske kose.
Poslednji komentari
  • mr.burns from simpsons Vreme: 12.03.2015 15:57h

    UPS! ode seks beoradjana u aut...a jel ce biti onaj sexy gel u prodavnicama zaplenjene carinske robe?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP