Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U BEČU

Beograđanin zario nož devojci u srce!

Autor: B. Jelovac | 23.02.2014 - 07:45:00h | Komentara: 2

Austrijska policija uhapsila je Beograđanina Igora M. (33) osumnjičenog da je 11. februara u svom stanu u Beču, kuhinjskim nožem do smrti izbo svoju bivšu devojku Tatjanu R. (20), takođe poreklom iz Srbije. Tatjana se, sudeći po rezultatima obdukcije, svim silama pokušala spasiti, te su joj na rukama otkrivene brojne odbrambene povrede, ali joj je ubica zario nož u srce, od čega je ubrzo preminula.

Branila se do smrti: Tatjana R. (20)

Branila se do smrti: Tatjana R. (20)

Prema rezultatima istrage Tatjana, čija je porodica poreklom iz Srbije, bila je u vezi sa Igorom, koji se pre nekoliko godina doselio u Austriju, a nakon što su nedavno raskinuli, često su se žučno raspravljali, pa joj je on i na Fejsbuku ostavljao poruke sa salvama uvreda, ali je između ostalog u nekoliko navrata napisao i „sahraniću te živu“.

Policija

Policija

Ona je 11. februara otišla uveče kod njega u posetu, ali pošto se narednog jutra nije pojavila na poslu, u jednoj poljoprivrednoj kompaniji, roditelji su prijavili nestanak. S obzirom na to da niko nije znao za njen odlazak kod bivšeg dečka, za devojkom se isprva tragalo, a policija je otišla do Igorovog stana tek tri dana kasnije, kada je to spomenula jedna od njenih drugarica. Inspektori su, nakon što su razvalili ulazna vrata, na podu u dnevnoj sobi, u lokvi krvi pronašli njeno beživotno telo.

Predao se u pratnji advokata: Beograđanin Igor M. (33)

Predao se u pratnji advokata: Beograđanin Igor M. (33)

Igora, međutim, nije bilo, a ubrzo se došlo i do saznanja da je otputovao za Srbiju. I dok je policija pripremala međunarodnu poternicu, on se pojavio u pratnji advokata sredinom nedelje, govoreći da je moguće da je ubio Tatjanu, ali u „samoodbrani“, navodeći da ima „izvesne rupe u pamćenju po pitanju te noći“.


Policija odnosi leš na obdukciju

Policija odnosi leš na obdukciju

- Naveo je da su se posvađali i da ga je ona prva napala nožem i ubola u stomak, nakon čega je navodno pao u nesvest obilno krvareći. Kada se probudio, ona je sva krvava ležala pored njega - navode iz bečke policije.
Osumnjičeni Igor zaista ima ubod u predelu abdomena, međutim, policija je u svakom slučaju isključila umešanost treće osobe, jer su u stanu otkriveni krv i DNK tragovi samo njih dvoje.

Poslednji komentari
  • sdfjkerytjnfv Vreme: 23.02.2014 10:30h

    Sta uopste trazi devojka od 20 godina sa covekom od 33? Meni ovo lici na sponzorstvo.

  • Sara Vreme: 24.02.2014 13:37h

    A sto mu kriju identitet, zna se da je ubica. Zar ne treba svi da vide lice monstuma koji moze tako hladnokrvno da ubije devojku. Izem ti zakon, koga on stiti zrtve ili ubice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP