Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LUKIN UBICA KOD SUDIJE NIJE POKAZAO NIKAKVE EMOCIJE

Bez trunke kajanja na saslušanju!

Autor: M. Dudvarski | 10.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 8

Marko Milićev, osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, prilikom jučerašnjeg saslušanja u sudu nije pokazao kajanje. On je, kako saznajemo, rekao da je nakon udesa uhapšen, ali da ga je policija pustila i nije hteo više da odgovara na pitanja gde se krio, da li je imao pomagača i gde je automobil „mini kantrimen“.

Ostaje u pritvoru:  Milićev nakon što je deportovan iz Kine

Ostaje u pritvoru: Milićev nakon što je deportovan iz Kine

Milićev rekao da je nakon udesa uhapšen, ali da ga je policija pustila i nije hteo da odgovara na pitanja gde se krio, da li je imao pomagača i gde je „mini kantrimen“

Milićev, koji je bio u istom teksas šortsu u kojem je doputovao iz Kine i plavoj majici koju mu je u zatvor doneo advokat Dejan Ćasić, u Palatu pravde je doveden oko 10 časova.


Pomagačima ponuđen sporazum

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu ponudilo je sporazum o priznanju krivice osumnjičenima da su pomogli Marku Milićevu nakon što je pregazio Luku Jovanovića.
Po sedam meseci kućnog zatvora ponuđeno je Nikoli Lepenu, Dani Manevskoj, Bojani Petrović i taksisti Saši Jankoviću. Deset meseci je ponuđeno Tamari Bogdanović, a tri Milici Novaković. Tužilac Boris Pavlović je naveo da će saslušanje Marka Milićeva biti održano u petak, kada će imati priliku da iznese odbranu.

- Nije pokazivao nervozu ili nelagodu. Nikakve emocije niti kajanje nije iskazao prilikom saslušanja. Odgovorio je na generalije i rekao je da je uhapšen nakon saobraćajke u kojoj je nastradao Luka, ali da ga je policija pustila. Na sva ostala pitanja nije hteo da odgovara - rekao je naš izvor iz suda.

Igor Veličković, portparol Trećeg osnovnog suda u Beogradu, izjavio je da je sudija za prethodni postupak nakon saslušanja Milićeva odlučio da ostaje na snazi rešenje kojim mu je određen pritvor.

- Milićevu je pritvor do 30 dana određen 19. avgusta, dok je bio u bekstvu. Nakon isteka 30 dana, sud će odlučivati o produženju pritvora. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i bojazni da će uticati na svedoke u toku istrage, kao i da bi mogao da ponovi krivično delo - naveo je Veličković.

„Marica“  kojom je Milićev juče doveden u Palatu pravde u Beogradu

„Marica“ kojom je Milićev juče doveden u Palatu pravde u Beogradu | Foto: Dimitrije Goll

Dok je straža sprovodila Milićeva do sudijskog kabineta, njegov otac je pokušavao da ga vidi. Čak je u jednom trenutku mahnuo, ali ga Marko nije video. Na pitanje novinara da li je on Markov otac, spustio je glavu i brzo izgovorio: „Nisam ja ničiji otac“, a zatim se panično udaljio od novinara.

„Mini kantrimen“

„Mini kantrimen“

Stefanović: I bez „kantrimena“ imamo čvrst slučaj
Kriminalistička policija traga za vozilom „kantrimen“ kojim je upravljao Marko Milićev, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je rekao da ne zna šta će biti konačan ishod potrage jer to niko ne može da predvidi, izrazivši nadu da će policija zaključiti šta se s tim automobilom dogodilo.


- U svakom slučaju, potrudili smo se da i bez toga izgradimo čvrst slučaj i dalje je na tužilaštvu i sudu da taj slučaj privedu kraju - rekao je on.

Poslednji komentari
  • MaliPerica Vreme: 10.09.2014 08:29h

    mogu da razumem da neko sakrije pištolj ili nož ili bejzbol palicu ALI da sakrije onoliki auto i da ga niko ne nađe, pa bar deo od njega - e to mi nije jasno... i ta fora sa pritvorom, određen mu pritvor dok niko nije znao gde je, i sad mu od tad teče trideset dana, izgleda da će on pre na slobodu nego neko ko je pritvoren jer je pljuvao na ulici... elem, kako tužilaštvo pravi dobre dilove ne bi me čudilo da milićevu ponude kućni pritvor, tj nanogvicu - u zamenu za informaciju gde je mini kantrimen, a možda ga se sete na dan bezbednosti...

  • joca Vreme: 10.09.2014 09:21h

    sta je trebao da se ubije da vas zadivolji on je zlikovac ali ti setaci i guraci drogirani i pijani su isto krivi zasto ih stitite bili su pijani sat zurke du se vracali vozili kola i sta oni pijani niko nije kriv marka odufite a ne masskrirati kako novine hice a brcana i njegove drogirane drugove preispitati

  • jocs Vreme: 10.09.2014 09:26h

    sta je trebo da moli pa on je krimoc odlezsce i izaci i sta da li vam je to dosta ili ga treba cereciti

  • BRANKA Vreme: 10.09.2014 09:29h

    Bez trunke kajanja Tijanin ubica,bez trunke kajanja Lukin ubica?!....Interesantno,veoma. Ko je ubica???

  • pravda Vreme: 10.09.2014 10:24h

    gde je sin željka mitrovića?????i on je ubio i pobegao sa lica mesta!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP