Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSUMNJIČENI ZA SMRT LUKE JOVANOVIĆA (21) OPET SE BRANIO ĆUTANJEM!

Bežao preko pola sveta sa platom od 23.000 dinara?!

Autor: D. Ćuruvija -E. Sadiku | 13.09.2014 - 15:00:00h | Komentara: 4

Marko Milićev (33) iz Beograda se na jučerašnjem saslušanju kod tužioca ponovo branio ćutanjem jer ispitivanju nije prisustvovao njegov izabrani advokat Dejan Ćasić. Njemu je juče dodeljen branilac po službenoj dužnosti, Marko Nikolić iz Pančeva, sa kojim je Milićev obavio kratke konsultacije pre izjašnjavanja. Potom je izašao za pult i rekao da ne želi da iznosi odbranu jer nije prisutan njegov advokat.

Marko Milićev

Milićev se juče u Palati pravde pojavio u istim bermudama u kojima je doputovao iz Kine

 

„Nemam nekretnine, kuću ni
automobil. Menadžer sam u
restoranu i živim od 23.000
dinara mesečnih primanja“,
rekao je Milićev kod tužioca

- Milićev je prihvatio advokata po službenoj dužnosti, sa kojim je van sudnice obavio poverljivi razgovor pod budnim okom sudskih stražara, ali je susret trajao vrlo kratko, što je ukazivalo na to da neće izneti odbranu. Milićev je rekao da će progovoriti o svemu kada se završi štrajk beogradskih advokata i kada njegov izabrani branilac bude prisutan - rekao je za “Alo!” izvor iz istrage i dodao da se Milićev u sudnici, uprkos propisanon dreskodu, pojavio u istim bermudama u kojima je bio kada je izručen iz Kine.

- Na sebi je imao isti duks, ali mu je ipak dozvoljeno da u sud dođe u bermudama. On ima pravo na posete, ali nam ovo ukazuje da ga niko nije posetio nakon izručenja - navodi naš sagovornik.

Advokat Marko Nikolić iz Pančeva je rekao da je u kratkom razgovoru Milićevu preneo instrukcije njegovog advokata da se brani ćutanjem.
Milićev je naveo da je radio kao menadžer beogradskog restorana “Bella Notte” i istakao da ima mesečna primanja od 23.000 dinara. Takođe je naveo da nema nekretnine, kuću ni automobil, kao i da nije oženjen i da nema decu.

Bez nagodbe
sa Milićevom!
I
zvor blizak istrazi kaže da su male šanse da Milićev dobije nagodbu od tri godine zatvora, kako se spekuliše u javnosti.


- Niko u njegovo ime nije pregovarao sa tužilaštvom. Treba imati u vidu da je pre toga pet puta osuđivan, kao i bezobzirnost i način na koji je izvršio delo. Inače, za to delo je zaprećena kazna od skoro 12 godina zatvora - rekao je naš izvor.

- Istražnim organima bi značilo da se nađe “kantrimen” kojim je usmrćen Luka Jovanović jer bi se tada možda mogli otkriti neki novi detalji. Međutim, teško da ćemo auto naći jer Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva, ćuti i brani ga, što bi se reklo, kumovski. Dana Manevska je rekla da je videla kada je Milićev udario Luku jer je sedela na mestu suvozača. Ona je kasnije sa njim provela noć u Vesovićevom stanu. Prema našim saznanjima, spavali u istoj sobi do podneva narednog dana. Ovo Milićevljevo neverstvo je razbesnelo Bojanu Petrović (28), koja je za to čula u zatvoru i tada je rešila da prekine ćutanje i ispriča šta se desilo te večeri. U oči je odmah upalo i to što je Tamara Bogdanović (23) odmah u policiji rekla da Milićev i oni nisu ništa pili pre nesreće - navodi naš izvor blizak istrazi.

Vest o sklapanju nagodbe, kako saznajemo, obradovala je majku Dane Manevske, koja je rekla: “Hvala bogu da nešto pametno uradi. Sada će moći da sprema ispite”. Kako saznajemo, porodica Dane Manevski dostavila je sudu svu potrebnu dokumentaciju, tako da je ona već spremna da izdržava kaznu polugodišnjeg kućnog pritvora.

Lukin otac: Ubica me nije ni pogledao, a kamoli da se izvinio
 

Saslušanju Milićeva je prisustvovao Bojan Jovanović, otac pokojnog Luke, koji je rekao da je prvi put video Milićeva.


- Ovo je bio prvi put da ga vidim. Nije me pogledao u sudnici, a kamoli da se izvinio ili izjavio saučešće. U sudu i sudnici je bilo jako obezbeđenje, ali nije bilo razloga za to jer nisam imao bilo kakvu nameru da mu uradim nešto loše - rekao je Bojan Jovanović.

Poslednji komentari
  • NI Vreme: 13.09.2014 16:26h

    MRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

  • jotdan Vreme: 13.09.2014 23:33h

    ovaj covrk nezna gde zivi ko da ga gleda u oci

  • mirza Vreme: 13.09.2014 23:35h

    poginuo luka a pored toga toliki zivoti unisteni srasno jel di zafovoljan covece zbog jednog sad su unistene tolike porodice mesto samo da marko odgovara muka mi je od tebr

  • jorda Vreme: 13.09.2014 23:40h

    zao mi je like njega nema pa nrma ali zao ni je i ovih sto su cutali i taksiste koji mislim da nije kriv a ispitao bi te gurace na ulici da li du bili pijani

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP