Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRAVOSNAŽNA PRESUDA ZBOG UBISTVA

Bivšem telohranitelju Andrije Draškovića 14 godina zatvora!

Autor: Tanjug | 20.11.2013 - 17:54:00h | Komentara: 1

Bivši telohranitelj kontroverznog biznismena Andrije Draškovića, Nebojša Šarović pravosnažno je osuđen na 14 godina zatvora jer je pre dve godine na Novom Beogradu ubio Darija Dujmanovića.

Andrija  Drašković opet odbijen za uslovni otpust

Andrija Drašković  | Foto: Saša Maričić

Apelacioni sud u Beogradu objavio je na sajtu da je odbio žalbe tužilaštva i optuženog i potvrdio prvostepenu presudu, kojom je Šarović osuđen zbog krivičnih dela ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Šarović je osudjen jer je 11. marta 2011. godine na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, ispalio tri hica na žrtvu ispred jedne kladionice.

Šarović je postao poznat javnosti posle ubistva pripadnika surčinskog klana Zvonka Plećića Pleće u restoranu Rojal Knez 2000. godine.

Za tu likvidaciju osudjeni su Andrija Drašković i njegov kum Aleksandar Golubović na višegodišnje kazne zatvora, koje su u međuvremenu odslužili.

Šarović je tokom poslednjeg od četiri suđenja za ubistvo Plećića saslušavan kao svedok, jer je tada u restoranu greškom ranio drugog radnika Draškovićevog obezbeđenja, a potom pucao i na Plećićevog vozača. Zbog toga je, svojevremeno, bio osuđen na šest godina zatvora.
Poslednji komentari
  • maksim Vreme: 20.11.2013 19:10h

    ne znam koliko je pravedno da za ubistvo na takav podmukao nacin dobije samo 14 godina.Ne zelim nikome da ode u zatvor ali ovaj je ipak coveka ubio na svirep nacin i overio pred svedocima. Mnogi su zbog ubistva iz nehata prilikom bracne svadje dobijali po 30 ili cak 35 godina a ovde za mafijasko ubistvo samo 14 ...ne znam izgleda da ova gospoda uzivaju velike privilegije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP