Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNI VIKEND

Bivši fudbaler smrskao majci glavu!

Autor: S. Bečejić - J. Paunović | 26.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 2

Zoran Isaković Sija (47) iz Crne Bare, kod Bogatića, preksinoć je ubio svoju majku Smiljanu (80), a pretpostavlja se se da je nesrećnu staricu, najverovatnije, tukao tupim predmetom dok nije izdahnula! Kako se sumnja, Zoran je majku udarao po telu i glavi, a jezivi zločin otrkiven je juče ujutro, oko sedam sati, kada su komšije otkrile leš starice i pozvale policiju. Zoran nije bio u svesnom stanju da bi inspektorima i tužiocu objasnio zašto je ubio majku.

- Sedeo je na pragu i ponavljao kako ga je neko napadao i da se branio. Spominjao je neko dete i nijednog trenutka nije bio svestan zločina koji je počinio. Posumnjao sam da nešto nije u redu i ušao u kuću. Na podu je ležala mrtva Smiljana, a glava joj je bila potpuno smrskana - priča prvi komšija. 

Kuća u kojoj se desilo  stravično ubistvo

Kuća u kojoj se desilo stravično ubistvo | Foto: Sanja Bečejić

 Prema informacijama „Alo!“, ubistvo se dogodilo nakon svađe majke i sina, a sumnja se da je Zoran majku ubio još tokom noći, a da je nesrećna starica pre toga izlazila iz kuće da pozove komšije u pomoć. Komšije su pronašle njenu protezu kod kapije u dvorištu, a Zorana su čuli oko tri ujutru kako ide ulicom. 

- Zoran je mnogo voleo majku i zvao ju je - moja mati, ponavaljao je da će umreti kada ona bude umrla. Očigledno je da je nesvesno počinio zločin i biće mu još teže kada shvati da je digao ruku na rođenu majku - priča jedna od Zoranove dve rođene sestre.
Zoran je bio hronični mentalni bolesnik, ali nije bio agresivan. Komunicirao je sa ljudima u selu, nikada nikome nije pretio. Od kako je 1990. otpušten iz vojske, lečio se i bio je nekoliko puta hospitalizovan na odeljenju psihijatrije u šabačkoj bolnici. Sestre, rođaci i komšije kažu da je redovno uzimao lekove. 

"Zoran je bio psihijatrijski bolesnik i lečio se 25 godina" | Foto: Sanja Bečejić

 - Juče se osećao veoma loše, pa je najpre otišao u Dom zdravlja Bogatić, a kada se vratio, pozlilo mu je i u seoskoj ambulanti je primio infuziju i odležao dva sata dok se nije smirio. Lekar ga je poslao kući, jer nije smatrao da treba da ga pošalje u bolnicu - priča sestra. 

Telo Smiljane je poslato na obdukciju, a sin ubica je uhapšen i sproveden na psihijatrijsko lečenje.
Svi u Crnoj Bari su Zorana znali pod nadimkom Sija. Do odlaska u vojsku bio je jedan od najboljih fudbalera seoskog fudbalskog kluba Hajduk Stanko. Znali su takođe i da je psihijatrijski bolesnik, da se leči, ali po njegovom miroljubivom ponašanju niko nije mogao pretpostaviti da će počiniti zločin. 

Psihijatar: Nije bio agresivan

Dr Milena Martinović, psihijatar u Domu zdravlja Bogatić rekla je da juče nije pregledala Zorana jer je radila u popodnevnoj smeni. 
- Očigledno je juče došlo do naglog pogoršanja psihičkog stanja. Zoran nije bio agresivan i autodestruktivan pacijent. Dolazio je redovno po terapiju i svaki put mi se obraćao sa poštovanjem, govoreći da me voli kao rođenu majku - kaže dr Martinović.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 26.04.2015 22:32h

    da li neje neko pobrojao koliko je bilo ovakvih ubistava u par dana?NISU ČISTA POSLA: ŠTA RADE NADLEŽNI?

  • Nobody´s Fool Vreme: 27.04.2015 03:25h

    Šta rade nadležni ? Nadležni nemaju vremena za ovakve stvari od silne jurnjave za neprijateljima režima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP