Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IZVUKAO DEBLJI KRAJ

Bivši reprezentativac u boksu povređen u velikoj tuči u Loznici

Autor: Novosti | 01.01.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

U kafiću „Piramida“, u centru Loznice, u sredu, oko 4 časa, dogodila se velika tuča u kojoj je, pored ostalih, „deblji kraj“ izvukao i Predrag Kovačević

Predrag Kovačević

Predrag Kovačević

U kafiću „Piramida“, u strogom centru Loznice, kraj gradskog šetališta, u sredu, oko 4 časa, dogodila se velika tuča u kojoj je, pored ostalih, „deblji kraj“ izvukao i bivši bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore, bokser Loznice, Crvene Zvezde i banjalučke Slavije, Lozničanin Predrag Kovačević zvani Paskovac.On je „zaradio“, pored ostalog, četiri kopče na glavi.

Kovačević tvrdi da su ga, iz čista mira, napala četvorica mladića, „koje nije ni poznavao, a tek, posle svega je čuo da su vatreni navijači Partizana, medju kojima i S.A. koji je poznat javnosgti po tome da je pripadnicima Žandarmerije pokazivao zadnjicu na stadionu“.

Predrag Kovačević

Predrag Kovačević

 -Bio sam na dočeku Nove godine, došao sam u rodni grad iz Nemačke, gde treniram i takmičim se kao profesionalni bokser, koji ima devet pobede-kaže Kovačević.-Momci su krenuli na mene fiziči, ali i uz koriščenje staklenih boca.Nekako sam uspeo, u prvoj turi“ da de odbranim, pozvao sam policiju, ali do dolaska policije bilo ih je duplo više.Krenuli su metalnim palicama na mene. Zadobio sam mnoštvo udaraca po telu i glavi, ali sam, koristeći stolice i druge veštine, uspeo da sačuvam život.Da nisam bio kadar i vešt, izgubio bih glavu, ni kriv ni dužan.

U policiji su izjave dali i momci za koje Kovačević tvrdi da su, navodno, navijači Partizana i on.U sadašnjoj fazi, kako saznajemo, osumnjičena je i jedna i druga strana u tuči, koja je, po razmerama, bila jedna od najvećih u gradu u poslednjih desetak godina, srećom bez upotrebe vatrenog oružja.Istraga, koju vodi OJT u Loznici, će ustanoviti ko je i koliko, zaista, kriv.
Poslednji komentari
  • mirko Vreme: 02.01.2014 11:00h

    sto nisu jedan po jedan na njega

  • bobi Vreme: 02.01.2014 21:48h

    @mirko Jeste, jedan po jedan, pa da dobiju batina. Mnogo si pametan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP