Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVO

Bivši robijaš bejzbolkom
smrskao lobanju mladiću!

Autor: Biljana Nenković / Tanjug | 30.03.2013 - 09:10:00h | Komentara: 14

Stefan Jovanović (18), maturant Politehničke škole iz Kragujevca, brutalno je pretučen bejzbol palicom prekjuče u kafiću ''Tabasko'' kada ga je drugarica pozvala da izađe sa časa na kafu. Zbog teških povreda glave on je u komi i lekari se bore za njegov život. Kragujevačka policija traga za bivšim zatvorenikom Darkom R. (20) za koga se sumnja da ga je pretukao i pobegao, kao i za još jednim mladićem za koga se pretpostavlja da mu je pomagao.

Stefan Jovanović

Stefan Jovanović | Foto: facebook

Napad se dogodio oko 8.30 u kafiću preko puta ove srednje škole u Kosovskoj ulici. Stefan je dobio poruku od drugarice da se nađu u separeu. Direktor škole Siniša Kojić, kaže da je Stefan izašao pred kraj drugog

časa i otišao u kafić. Nedugo pošto je stigao, dvojica momaka upala su sa kapuljačama na glavi i jedan je počeo da ga tuče bejzbol palicom, a drugi je branio drugima da ga zaštite, kaže se u policijskom saopštenju.
Nebojša Jovanović, Stefanov otac, juče je stajao ispred porodične kuće u Beloševcu vidno potresen, čekajući vesti iz Kliničkog centra o teško povređenom sinu.

Stefana drugarica pozvala na piće

Stefana je drugarica pozvala na piće

Kaže da je čuo da su mu sina tukli palicom po glavi, leđima i vratu.
- Napukla mu je lobanja i ima veliki hematom na mozgu. U komi je! Tog dečka moj sin ne poznaje. Čuo sam da je taj napadač izašao skoro iz zatvora. Napao ga je, jer je moj sin navodno toj drugarici nekoliko puta prijateljski rekao da se ne druži s njim jer je problematičan. Verovatno mu je ona to prenela i tu je nastao haos - kaže otac Nebojša Jovanović. Pokazujući poruku iz sinovljevog mobilnog telefona koju mu je drugarica poslala i pozvala ga da dođe u kafić, Nebojša se očajnički juče pitao zbog čega je njegov sin brutalno pretučen.
- Ovo je noćna mora, zbog čega neko da mi tako krvnički prebije dete - plačući se zapitao Stefanov otac. Stefan je prošle noći operisan na neurohirurgiji. On se nalazi na odeljenju Intenzivne nege Kliničkog centra u Kragujevcu i lekari njegovo stanje ocenjuju kao veoma teško.

Nebojša Jovanović

Nebojša Jovanović | Foto: B. Nenković

On je đak četvrtog razreda na smeru tehničara za drumski saobraćaj i kako kaže direktor škole, učenik je sa besprekornim vladanjem.

AF Napao još jednog učenika sekirom! Napadač za kojim se traga je u maju 2011. godine uhapšen zbog toga što je napao jednog učenika sekirom, a potom i školskog policajca. Napad se dogodio u dvorištu Prve tehničke škole. Darko R. je tada došao da se zbog ranije svađe obračuna sa učenikom N. B. i tupim delom sekire ga udario u glavu.

Kafe ''Tabasko''

Kafe ''Tabasko''

Kada je školski policajac pokušao da spreči teže posledice, napao je i njega.

"Zdravstveno stanje je nepromenjeno, a iako ima stabilne vitalne funkcije, i dalje je životno ugrožen", izjavila je jutros Tanjugu portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević i podsetila da je učenik u bolnicu doveden sa teškim povredama glave i da je odmah operisan.

Poslednji komentari
  • Balkanac Vreme: 30.03.2013 08:21h

    To bi se trebalo maknuti sa lica zemlje, to smeta i steti normalima.

  • brane Vreme: 30.03.2013 08:24h

    ma ko ima 5 ukora u srednjoj treba ga na goli otok dozivotno,pa se ovako nesto ne bi nikad dogadjalo,delikventi se uvek istaknu na vreme,na vreme ih treba i sankcionisati,al ipak je ovo srbija,nazalost

  • dusica Vreme: 30.03.2013 09:39h

    zasto je ovaj monstrum uopste pustan iz zatvora????????????

  • Boki Vreme: 30.03.2013 09:41h

    Pre dve godine napao coveka sekirom i vec je "bivsi robijas"... E,kad ovakav olos bude sedeo u zatvoru desetak godina,moza ce se nesto promeniti u ovoj banana drzavi.

  • nn Vreme: 30.03.2013 09:57h

    Ona mu je te batine i namestila! Zvala ga je namerno u kafic! I nju treba okriviti maksimalno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP