Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSTAVIO TESTAMENT

Biznismen Dragan Kuzmanović ubio suprugu, pa presudio i sebi

Autor: Tanjug | 18.05.2015 - 09:27:00h | Komentara: 0

Čačanski biznismen Dragan Kuzmanović ubio je jutros iz pištolja svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo, potvrdio je Tanjugu zamenik višeg javnog tužioca u Čačku Dragan Kalaba.

Dragan Kuzmanović

Dragan Kuzmanović

Jutros između 06 i 6:30 časova na spratu porodične kuće u ulici Bogdana Teofilovića u Čačku došlo je do ubistva Dragane Kuzmanović (49), rekao je Kalaba.

On je naveo da je u trenutku ubistva žena spavala sa sinom P.K. (13) dok se u prizemlju kuće, nalazio Dragan Kuzmanović koji je potom izvršio samoubistvo.

Tužilac kaže da se jutros između 06 i 6:30 sati, Dragan Kuzmanović popeo na sprat gde su spavali žena i dete, ušao u sobu i pucao u suprugu.


 - Do sobe u kojoj je spavala Dragana spavao je sestrić pokojnog Dragana Kuzmanovića, Aleksa Čaprić (18) koji je probuđen pucnjavom i vikom utrčao u prostoriju i video ujaka da drži pištolj u ruci - naveo je tužilac.


Videvši da Dragana daje znake života, Čaprić je pozvao Hitnu pomoć dok je u međuvremenu Dragan sišao u prizemlje, dodao je Kalaba.


Prema njegovim rečima, Čaprić je pošao za svojim ujakom, ali se u tom trenutku čuo pucanj i on ga je zatekao sa ranom u glavi.


Kalaba kaže da je potom stigla Hitna pomoć koja je konstatovala da je Dragan Kuzmanović preminuo, a njegovu suprugu sa prostrelnom ranom u glavi su odvezli na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice, gde je i ona preminula u 07:40 sati.


Tužilac navodi da je u prostoriji u kojoj je Dragan Kuzmanović izvršio samoubistvo, na radnom stolu zatečen šaržer sa devet metaka za pištolj CZ-99, kao i pismo-testament, napisan rukom u kojem je on svoju pokretnu i nepokretnu imovinu raspodelio na deset osoba.


Kalaba kaže da je ovo klasičan primer ubistva i samoubistva, na osnovu zatečenog stanja u kući.


 - Nije bilo tragova premetačine i neće biti potrebe za obdukcijom - zaključio je Kalaba.


Dragan Kuzmanović je 1981. godine u rodnom selu Miokovcima osnovao preduzeće za proizvodnju ekskluzivne građevinske stolarije koje danas posluje kao "Domis", zapošljava stotinu radnika i izvozi na tri kontinenta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP