Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD

Biznismenu
zapalili automobil

Autor: Tanjug | 02.11.2012 - 10:38:00h | Komentara: 2

U Vranjskoj Banji je tokom noći zapaljeno putničko vozilo „mercedes D" vlasništvo biznismena Mite R, potvrđeno je u vranjskoj Policijskoj upravi.

„Prema još nepotpunim informacijama putničko vozilo 'mercedes D' vlasnišntvo Mite R. iz Vranjske Banje, zapaljeno je noćas ispred njegove porodične kuće u ulici Južnomoravskih brigada“, izjavio je portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

pokrivalice

Incident u Vranjskoj Banji | Foto: Nemanja Kostić (ilustracija)

On je takođe rekao da istragu koja je u toku, vodi istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Vladan Mićović sa pripadnicima Policijske uprave u Vranju i da će javnost nove informacije dobiti po završenoj istrazi.
Mita R. iz Vranjske Banje je vlasnik je preduzeća „Mita“ koje se bavi proizvodnjom mlinsko-pekarskih proizvoda, trgovinom na malo, prometom građevinskog materijala i transportom.
Zbog dovođenja u vezu sa nepravilnostima prilikom vršenja uviđaja posle jedne saobraćajne nezgode u Vranju u noći između 3. i 4. septembra ove godine, bio je pritvoren zajedno sa četvoricom saobraćajnih policajaca iz Vranja.
I njemu i policajcima je bio određen pritvor u trajanju do 30 dana, ali su svi oni, posle žalbe i odluke Višeg suda u Vanju da se predmet vrati na ponovno suđenje, u utorak 30. oktobra pušteni da se brane sa slobode.
Poslednji komentari
  • Janaćko Vreme: 03.11.2012 14:23h

    Nije za pohvalu,ali se uvek pitam o kakvom biznismenu se radi? Zbog čega su okrutni izvršioci kao u vreme mafijaških obračuna na ulicama Američkih gradova u prošlom veku.Zašto?

  • sladjana Vreme: 04.11.2012 18:47h

    Koji bre bizmisen, tolike drzavne firme propadose, sve se zatvori, a on veliki bizmisen. Nije mu dzabe zapaljen kamion, kad se i policija podmicuje sa svakom po 2000 eura, pa i sud u Vranju je verovatno podmicen. Ti nazovi bizmiseni su cisti lopovi i mafijasi. I dalje se ne staje na put kriminalu i lopovluku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP