Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKANDAL U VRANJU

Blagajnica opljačkala "Naše dete"?!

Autor: OK Radio | 05.09.2014 - 13:12:00h | Komentara: 0

Rukovodstvo predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju prijavilo je policiji veliku proneveru novca iz blagajne ustanove, saznaje OK Radio.

Građani će moći da se zaduže koliko im banka dozvoli

Ilustracija | Foto: Željko Šafar

Kako im je potvrđeno iz nekoliko relevantnih izvora, sumnja se da je novac u iznosu od oko 700.000 dinara nestao iz kase blagajne, zbog čega je osumnjičena blagajnica M.R. suspendovana s posla do završetka istrage.
Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je istraga u toku.
– Za sada jedino što znamo je to da je slučaj krađe novca prijavljen policiji, ali detalje ne mogu da saopštim. Trenutno naši službenici postupaju po prijavi i saslušanja su u toku, nakon čega će se znati dalji tok istrage – kaže Stamenković.
U predškolskoj ustanovi „Naše dete“ nisu uspeli da dobiju nikakve informacije, jer je direktorka Jagoda Đorđević privatno odsutna, a niko osim nje nije ovlašćen da medijima daje bilo kakve informacije.
Kako je rečeno u pravnoj službi predškolske ustanove, posebnim aktom zabranjeno je zaposlenima davanje izjava i informacija bez odobrenja direktorke.
Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da je ovo isključivo unutrašnji problem ustanove, te da ga ne zanima da li je neko ukrao novac, zakasnio na posao i napravio neki prekršaj, iako je reč o gradskoj ustanovi.
– Nemam komentar na sve ovo jer me i ne zanima. U gradu ima 21 ustanova i ja ne mogu da brinem o tome koje šta ukrao i da li je došao na posao ili nije.

Ovde je problem unutar ustanove i treba da ga rešava tamošnje rukovodstvo, a ne ja. To da li je neko ukrao novac ili nije, apsolutno me ne zanima.Ko je krao, treba da ide u zatvor – kaže Antić. 

Kako saznajemo, osumnjičena M.R. je suspendovana s posla do daljeg, a novac koji je iz kase nestao prikupljen je od roditelja koji su plaćali boravak deteta u nekom od vrtića predškolske ustanove.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP