Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ODLAGANJE

Bojan Krišto beži od suda?!

Autor: Ekipa Alo! | 26.10.2012 - 09:02:00h | Komentara: 1

Suđenje Bojanu Krištu, nekadašnjem generalnom direktoru JP „Aerodrom Nikola Tesla“ zbog probijanja poslovnog budžeta 2008. godine ponovo je juče odloženo za 6. decembar u Privrednom sudu u Beogradu, pošto je konstatovano da sudski pozivar iz četiri pokušaja nije uspeo da mu uruči poziv. Sudija Aleksandra Popović naložila je Krištovom braniocu Aleksandri Kovačević da Krišta lično obavesti o narednom suđenju kako ne bi morala da naloži privođenje, preneo je Tanjug.

Poštar mu izljubio vrata: Krišto

Poštar mu izljubio vrata: Krišto

Popovićeva je rekla da sudski pozivar nije uspeo da Krišta pronađe na prijavljenoj adresi 19, 21, 24. i 26. septembra, na šta je njegova pravna zastupnica istakla da Krišto ne izbegava suđenje i da je na toj adresi ranije primao pozive i druge sudske spise. Kovačevićeva je navela da Krišto s njom kontaktira pred svako suđenje kako bi proverio vreme ročišta, ali da to ovog puta nije učinio i zato smatra da nije bio obavešten o održavanju suđenja.


Bivšem generalnom direktoru „Aerodroma“ sudi se po optužnom predlogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog privrednog prestupa. On se tereti za nezakonito probijanje programa Vlade Srbije za poslovanje „Aerodroma“ 2008. za više od šest miliona dinara. Za taj prekršaj zaprećena je isključivo novčana kazna, tako da Krištu kao odgovornom licu preti kazna od 5.000 do 200.000 dinara. „Aerodromu Nikola Tesla” kao pravnom licu preti kazna od 30.000 do 3.000.000 dinara, koja se plaća iz sredstava preduzeća.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 31.10.2013 19:59h

    kad ga vidite,a tek kad ga cujete nebi mu dali ni ovce da vam cuva !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP