Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MARKO MILIĆEV BIO U VEZI SA TRI OD ČETIRI PUTNICE IZ „KANTRIMENA“

Bojana otkucala Milićeva jer je prevario sa Tamarom!

Autor: DANICA ĆURUVIJA | 12.09.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

Marka Milićeva (33), koji je „kantrimenom“ pregazio Luku Jovanovića (21), otkucala je iz osvete Bojana Petrović (28) kada je saznala da je prevario sa Tamarom Bogdanović (23), saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi. Prema rečima našeg izvora, Petrovićeva je za prevaru saznala tokom boravka u pritvoru i zato je odlučila da propeva dan pred njegovo izručenje!

Marko Milićev

Marko Milićev | Foto: facebook

Bojanu Petrović (28) kobne večeri Milićev prevario sa Tamarom Bogdanović (23). Lukinog ubicu nakon nesreće na Brankovom mostu tešila i Dana Manevska (23)

- Bojana je bila u vezi sa Markom, ali je on to veče prevario sa Tamarom, pa je poludela kada je za to kasnije čula. Očigledno je mislila da mu je jedina, ali u svom iskazu nije pominjala njihovu emotivnu vezu. Da sve bude zanimljivije, Milićev je nakon nesreće bio i u šemi sa Danom Manevskom (23), koja je u vreme nesreće sedela na mestu suvozača. On je sa njom te večeri prenoćio u istom krevetu u stanu svog kuma Bratislava Vesovića. Tada su se otarasili Nikole Lepena (33), koji je izašao iz sobe i njih dvoje su ostali sami. Ma u tom društvu je, izgleda, bio svako sa svakim. Tamara je bila u vezi i sa Srđanom Đelićem zvanim Žabac - kaže sagovornik našeg lista iz istrage i napominje da je Bojana inače tvrdila da se ne seća gde je bila posle nesreće, kada su svi otišli na splav „Fristajler“.

Petrovićeva je ispričala i da je u „kantrimenu“ pre nesreće treštala haus muzika i da su skoro svi bili pijani i veseli.

- Milica Novaković (23) htela je da mobilnim napravi selfi, ali je greškom uključila kameru, pa se na snimku čuju samo muzika i ženski glas koji kaže „polako, polakice“ i “uspori”. Vidi se samo unutrašnjost „kantrimena“, njihove noge, ali ne i sudar. Milićev se uopšte jne čuje na tim snimcima. On je bio veoma uzrujan posle nesreće, pa ga je Bojana tešila. Devojke su ispričale i da je Milićev vozio otprilike 100 na sat - priča izvor „Alo!“.

Marko Milićev

*Kliknite za uvećanje grafike

Inače, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu sklopilo je juče sporazum o priznanju krivice sa petoro Milićevljevih pomagača, koji pristaju na kućni zatvor. Nakon „cenkanja“, najmanju kaznu od četiri meseca kućnog zatvora dobila je Bojana Petrović, Dana Manevski je pristala na šest meseci kućnog zatvora, kao i Nikola Lepen. Milica Novaković je pristala na osam meseci kućnog zatvora, a naglo se predomislila i Tamara Bogdanović, koja se saglasila da u kućnom pritvoru ipak provede deset meseci. Na nagodbu nije pristao taksista Saša Janković, koji je odbio sedam meseci nošenja nanogice, rekavši da nije kriv.

Kako sazanjemo, Dana Manevska i Milica Novaković su plakale prilikom sklapanja sporazuma, dok je Bogdanovićeva, kao i uvek, bila hladnokrvna.
Tužilac Boris Pavlović rekao je za „Alo!“ da se pomenutoj petorki na teret stavlja blaže krivično delo neotklanjanja opasnosti, za koje je zaprećena novčana i maksimalna kazna do dve godine zatvora. Pavlović je istakao i da je u obzir uzeto i to što do sada nisu osuđivani. On je naveo i da sporazum mora danas da verifikuje sud, nakon čega će prijatelji Marka Milićeva biti pušteni na slobodu dok se ne steknu uslovi za postavljanje elektronskog nadzora i njihov boravak u pritvoru. Tužilac je istakao da će postupci protiv Milićeva, njegovog kuma Vesovića i Jankovića biti razdvojeni.

Luki polomljene obe noge


Tokom istrage biće obavljeno detaljno saobraćajno veštačenje, tokom kojeg će biti rađena i kompjuterska animacija nesreće. Očekuje se da će se tim veštačenjem proceniti u kojem se položaju nalazila „lada riva“ koju je gurao Luka sa drugarima, kao i da li je Milićev mogao da izbegne sudar.

Stradao na Brankovom  mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Stradao na Brankovom mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je bilo tragova kočenja „kantrimena“, kao i da je Luki Jovanoviću od siline udarca, koji ga je prebacio na drugi kraj „lade“, polomljene noge i da je zadobio teške povrede glave.

Majka taksiste: „Ćeraćemo se”
„Sine, nemoj, nemoj! Ćeraćemo se!“, povikala je Rajka, majka taksiste Saša Jankovića dok je ulazio kod tužioca. Kada je Janković izašao, dobacio je majci: „Sve je u redu“, nakon čega je ona poviknula: „Heroj si ti, ljubi te majka“.

Taksista Saša Janković

Taksista Saša Janković

Sašina majka je sa njegovom suprugom sve vreme nesrtpljivo čekala njegov dolazak, a usput je za naš list rekla da njen sin nastradao ni kriv ni dužan.
„Pa on ide da traži mušterije kada zaborave naočare u autu da im vrati, a vidite šta mu se desi. Šta ima da potpiše kad nije kriv“, kroz plač je govorila Jankovićeva majka, koja je srećna izašla iz suda zbog toga što njen sin nije pristao na sporazum.

Poslednji komentari
  • Podrska Sasi Vreme: 13.09.2014 12:51h

    Ovde je najgore prosao taksista, jedini ni kriv ni duzan...

  • Seka Vreme: 13.09.2014 22:48h

    Bravo za mamu! Dobiće on i odštetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP