Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE

Bojović: Neće me slomiti
hapšenje žene i brata"

Autor: J.Petrović | 17.10.2012 - 20:26:00h | Komentara: 1

Luka Bojović (39), zvani Pekar, vođa „zemunskog klana“, posle saznanja da mu je španska policija prošle nedelje uhapsila suprugu Barbaru i brata Nikolu, iz zatvora je poručio da ga „ni ovo neće slomiti i da će izdržati“, saznaje „Alo!“. Brigu o troje maloletne dece Luke i Barbare Bojović od početka ove nedelje je preuzela tetka koja je doputovala iz Beograda, saznaje „Alo!“.

Luka Bojović

Brigu o Bojovićevoj deci preuzela Barbarina sestra, a pridružiće joj se i Lukina sestra

Prilikom Barbarinog hapšenja španska policija je razvalila vrata njihovog stana i zapečatila ga, ali su od juče dozvolili da se u njega vrate deca i nastave svojim normalnim životom sa Barbarinom sestrom. Kako mališanima ne bi ništa nedostajalo dok su im roditelji u zatvorima, u Španiji će uskoro im se pridružiti i jedna od Lukinih sestara.

Barbara Bojović

Barbara Bojović | Foto: Marko Metlaš

- Deci je sada bolje. Brinule su se komšije o njima dok im tetka nije stigla. Nisu izostajali iz škole ni sa svojih sportskih aktivnosti. Međutim, u svoj stan nisu mogli da uđu jer je bio zapečaćen. Sada su majstori sve sredili i nema nikakvih problema. Deca neće dolaziti u Srbiju jer tamo idu u školu i imaju svoje obaveze. Znaju da su im roditelji uhapšeni, ali su nastavili normalno da žive - objašnjava naš sagovornik blizak porodici.

Nikola Bojović

Nikola Bojović

Podsećanja radi, Nikola i Barbara Bojović uhapšeni su krajem prošle nedelje na Kanarskim ostrvima. Oni se, navodno, dovode u vezu s pranjem novca od kokaina kroz građevinske firme. Španska policija je kod njih pronašla pola miliona evra u gotovini. Na saslušanju u policiji negirali su svoju umešanost u bilo kakvu kriminalnu aktivnost, ali im je određen pritvor. Inače, sa njima su uhapšene još 22 osobe, većinom državljani Srbije, među kojima su Vladimir Mijatović, Nenad Jorc, Slaviša Ristović, Željko Nešović, Goran Radulović i Srđan Kovačević.
U akciji je otkrivena laboratorija skanka, a zaplenjena je i dokumentacija o pranju novca od droge. U akciji je pretreseno više od 20 lokacija od Las Palmasa i Alikantea kod Valensije, i to stanovi i privatne firme, a među uhapšenima su državljani Srbije, Hrvatske i BiH. Španci tvrde da je akcija nezavisna i deo je borbe protiv jedne od oko 600 kriminalnih grupa u njihovoj zemlji.

Glavni u bekstvu

Kako „Alo!“ saznaje, na čelu kriminalne grupe u kojoj su u četvrtak uhapšeni Lukina supruga Barbara i rođeni brat Nikola nalazio se čovek španskog porekla za kojim tamošnja policija uveliko traga i raspisala poternicu. Veruje se da će se njegovim hapšenjem utvrditi mnoge pojedinosti kao i navodna uloga Barbare i Nikole u prljavim poslovima.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 11.11.2012 16:33h

    hapse nase postene ljude,bas nas mrze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP