Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOKAUT

"Bokser me ubio od batina!"

Autor: Bojana Jelovac | 15.08.2012 - 10:48:00h | Komentara: 0

„Ni za šta im nisam bio kriv, a on je pretio bez prestanka, urlao: ‘Razbiću ti lobanju‘“!

On i drug su me napali kao krvoločni psi, mladići od dvadestak godina, čoveka koji je dve godine pred penzijom! Prvo me jedan udario štakom u slepoočniocu i oborio me na sedište u kabini, a onda me taj bokser pesničio do besvesti, ujeo me za nogu i nikako nije prestajao da me udara... U jednom trenutku sam pomislio: ‘Bože, umreću‘ i onda sam odlučio - odglumiću da sam se onesvestio, olabavio sam ruke, sklopio oči...“, priča za „Alo!“ Dragojlo Jovanović (58), radnik JKP „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“, kog su prekjuče u beogradskom naselju Čukarica brutalno pretukli najuspešniji srpski bokser Nikola Stevanović (25) i njegov prijatelj.

Stevanović je pretukao čoveka na pravdi boga

Stevanović je pretukao čoveka na pravdi boga | Foto: B.R.

 
Stevanović je juče dok se parkirao u ulici Mije Oreškovića udario desnom stranom svog BMW-a parkirani rovokopač „Vodovoda“ i oštetio desno krilo i retrovizor na svom vozilu.

Nedostupan za komentar

„Alo!“ je juče pokušao da dobije komentar i od Stevanovića i da čuje i njegovu verziju incidenta, ali je njegov mobilni telefon bio nedostupan do zaključenja ovog broja. Stevanović se inače smatra najuspešnijim srpskim bokserom koji je sa svega 20. godina postao IBF juniorski prvak sveta, dok je 2009. osvojio titulu Interkontinentalnog prvaka sveta u IBF-u u polusrednjoj kazegoriji, a 2010. i 2011. su njegovi mečevi proglašavani borbom godine. On je titulu prvaka odbranio i u maju ove godine.

- Kupovao sam doručak, bio sam van kopača, kada sam došao počeo je da se dere na mene, rekao sam mu da sam propisno parkiran i da mu nisam ja kriv.
Vikao je: „Razbiću ti lobanju, ima da te ubijem!“. Na ulicu je izašla devojka kod koje je došao, smirivala ga je, kao i drug koji je izašao iz auta sa štakom... Putnici koji su izašli iz autobusa su mu govorili: „Sram te bilo, pa ti si kriv, šta se dereš na čoveka“... To ga je razbesnelo još više. Rekao sam mu da sačeka da dođe policija da napravi zapisnik, ali nije hteo - priča Jovanović.
Radnik je tada seo u rovokopač i odvezao se u Ulicu prote Milorada Pavlovića, gde je trebalo da otkloni kvar na cevi koja je pukla, ali tamo mu je put preprečio BMW, a razjareni mladići su krenuli ka kabini gde je Jovanović sedeo.
- Ovaj drugi me donjim delom štake udario u slepoočnicu, a bokser me oborio na sedište i počeo da udara. Uspeo sam da napipam šipku koju koristimo za kvarove, ali nisam uspeo ni da je podignem. Bio je jači, pesničio me besomučno. Kolege su bile na doručku, nikog nije bilo da me spase te zveri... Kada se kolega vratio i pokušao da mi pomogne, ovaj sa štakom je izvukao nož i rekao: „Odbij“... Znao sam da mi nema pomoći... Odglumio sam nesvest... Verovatno zabrinut da li me je ubio izašao je iz kabine - priča Jovanović.
Jovanoviću, koji je s naduvenim licem pljuvao krv i nije osećao vilicu, u Urgentnom centru su na snimku konstatovali oštećenje kičmenog pršljena, a zbog ujeda je primio i tetanus. Policajci iz stanice na Čukarici zatekli su mladiće u Mije Oreškovića, gde je sve i počelo, ali im je, kako bi im stavili lisice na ruke, bila potrebna pomoć Interventne brigade. Protiv njih dvojice napisane su prijave za nasilničko ponašanje.
- Ne razumem ni taj bes ni toliku bahatost. Niko nije izašao u javnost, pa rekao taj i taj vrhunski sportista bio je u stanju da uradi ovo nekome ko bi mu bio otac, i to iz čista hira! Sad mi još svi posle užasa koji sam preživeo kažu zaboravi, šta teraš to, ti si obični radnik... - zaključuje Jovanović. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP