Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PUCNJAVA NA ŽARKOVU

Bokser ranjen u kuk ispred pekare!

Autor: E. S. | 14.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Stefan Šuger Stevanović (26), bivši omladinski prvak sveta u IBF, i njegov prijatelj Miloš V. (27) ranjeni su juče ujutro oko oko 5.25 u sačekuši ispred u pekare “Trg” u ulici Ilije Đuričića u Žarkovu.

Stefan  Stevanović

Stefan Stevanović | Foto: Zoran Lončarević

Stefan je ranjen u levi kuk, dok je Miloš zadobio prostrelnu ranu leve butine. Obojica su prevezeni na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Do pucnjave je došlo kada su Stefan i Miloš izašli iz pekare i krenuli da uđu u automobil. Prišla su im trojca nepoznatih napadača koji su bez reči otvorili vatru.

Meci su zujali na sve strane o čemu svedoče i rupe na automobilu, ali zbog njihovog položaja policija sumnja da su oni ispaljeni u znak opomene. Inspektori su juče saslušali povređene, koji su rekli da ne znaju ko je na njih pucao, ali je policija ipak uspela da sazna ime napadača. Stevanović je pre dve godine bio priveden sa svojim bratom Nikolom u Atini zbog sumnje da je učestvovao u pljački zlatare.
Oni su bili osumnjičeni da su navodno radili sa Oliverom Vasić Ćirković (43), bivšom košarkaškom reprezentativkom Jugoslavije koja je u martu 2012. bila uhapšena u Atini zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne bande pljačkaša “Pink Panter”. Stevanović se posle pauze od dve godine, ponovo vratio ringu u martu ove godine, on je pobedio Stanislava Sakića. Inače Stefan je bio jedan od najvećih talenata sa prostora eks Jugoslavije i najmlađi bokser u profesionalnom boksu sa ovih prostora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP