Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI MONSTRUM

Bolesnik: Tačno je, ja sam silovao kerušu!

Autor: Kurir | 23.04.2014 - 09:15:00h | Komentara: 7

Meštanin Krimovice zatekao u nedovršenoj kući povređenog psa i Nedeljka M. pantalona spuštenih do članaka i zajapurenog u licu.

Bela

Nedeljko M., državljanin Srbije koji se sumnjiči da je u kotorskom naselju Krimovica više puta seksualno zlostavljao 12-godišnju ženku vučjaka, priznao je na saslušanju da je silovao psa!
Kako „Kurir” saznaje, posle saslušanja Nedeljko je pušten na slobodu!

 

Tužilaštvo na potezu 
- Prikupljeni su svi dokazi i završena je kriminalistička obrada. Budući da postoji sumnja da je Nedeljko M. polno opštio sa psom, svi spisi su prosleđeni u državno tužilaštvo, koje treba da odluči da li će pokrenuti postupak i za koje krivično delo - kratko su potvrdili za Kurir iz kotorske policije.
Nedeljko M. je otkriven pošto je protiv njega prijavu podnelo udruženje Arka Montenegro. Monstruma su, prema informacijama iz ovog udruženja, u četvrtak uveče u nedovršenoj kući slučajno uočili meštani Krimovice.
- Dok je psu donosio hranu i vodu, čovek koji je brinuo o životinji od kada joj je umro vlasnik ugledao je prizor koji ga je šokirao! Ženka psa je bila u jednoj prostoriji, dok je u drugoj prostoriji bio Nedeljko M. sa pantalonama spuštenim do članaka, znojav i crven u licu. U trenutku kad ga je komšija osvetlio svetiljkom koju je poneo sa sobom, pokrio je polni organ majicom - rekla je Darinka Ljubiša, izvršni direktor Arke Montenegro.

Bežao niz ulicu

Čovek koji je zatekao jeziv prizor počeo je da viče, a zatim je otrčao do prve kuće.
- Objasnio je mladićima koji u njoj žive šta je video, ali kad su se zajedno vratili do kuće u kojoj se desilo silovanje, Nedeljka više nije bilo. Videli su ga kako beži niz ulicu - ispričala je Darinka Ljubiša.
O svemu su odmah obavešteni policija i veterinar, koji je pregledao životinju i utvrdio da ona ima teške povrede unutrašnjih organa.
Poslednji komentari
  • dALIBOR Vreme: 23.04.2014 10:28h

    MISLIM DA U AMERICI COVEK IMA PRAVO DA OZENI KUCNOG LJUBIMCA , PA I DA S NJIM SEKSUALNO OPSTI, ZAR NE ? NAPREDNA CIVILIZACIJA, OTKUD ZNATE DA JE BILO SILOVANJE, MOZDA JE BIO SEKS NA DOBROVOLJNOJ OSNOVI, PITAJTE DZUKELU(MISLIO SAM NA PSA) MOZDA KRSITE PRAVA COVEKA A I KERA...MISLITE O TOME

  • Srbin Vreme: 23.04.2014 13:14h

    @dALIBOR U SAD-u se radi na promovisanju tolerancije prema LGTB zajednici. Prema ustavu i prema deklaraciji o ljudskim pravima, dve punoletne osobe imaju pravo da ostvare vezu ili brak, ali brak ne u svim drzavama SAD-a. Deca i zivotinje se ne svrstavaju u punoletne osobe koje mogu da donose odluke o stupanju u sexualni odnos, pa je prema tome to definisano kao zlostavljanje, i ide se u zatvor ili u ludnicu. Srbija treba da ulaze u obrazovanje mladih malo vise, a u propagandu malo manje jer kad citam sta narod u Srbiji pise posebno o "satanistickom" zapadu, vidim da je Srbija postala uvrnuta zemlja, nas narod se pretvara u sektu.

  • @dalibor Vreme: 23.04.2014 15:09h

    Crkni covece

  • @dalibor Vreme: 23.04.2014 17:18h

    veoma veoma polako ponižen i u najstrašnijim mogućim mukama...

  • ........... Vreme: 24.04.2014 10:46h

    Kako neko moze da bude toliko bolestan i poremecen da uradi ovo??????????????????????????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP