Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAMA U RESTORANU U KOŠUTNJAKU

Bolestan čovek pretio bombom

Autor: Tanjug | 13.07.2015 - 07:10:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu jedan psihijatrijski bolesnik pretio je da će u restoranu u Košutnjaku aktivirati bombu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Bomba

Bomba | Foto: Profimedia

Osoba koja je odranije poznata kao psihijatrijski bolesnik pretila je oko ponoći da će aktivirati bombu u jednom restoranu u Košutnjaku, rekla je Macura.

Ispostavilo se da pacijent nije imao bombu, nego da je pretio sprejom, istakla je Macura i dodala da je ta osoba prevezena u bolnicu "Laza Lazarević".

Osim ovog slučaja, još četiri osobe povređene su u udesu, koji se dogodio oko 01.50 sati u Ulici Dragoslava Srejovića, kazala je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 35 godina zadobila je istegnuće vrata i povredu grudnog koša, a muška osoba je zadobila povrede ramena i glave, rekla je Macura.
Mladić star 20 godina zadobio je otok i modrica glave, a devojka stara 17 godina imala je istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.
U udesu koj ise dogodio oko 21.45 sati u Ulici Patrijarha Joanikija povređene su dve osobe, rekla je portparol Hitne pomoći.
Muškarac star oko 36 godina zadobio je oguljotine na obe podlaktice, a ženska osoba stara 26 godina nije imala vidljivih povreda, ali se žalila na glavobolju, rekla je Macura i dodala da su odbili prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 20 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 219 intervencija od kojih 54 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, osobe sa malignitetima i hipertenzijom, dodala je Macura.
Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje i oprez prilikom izlaganja suncu, u saobraćaju i na kupalištima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP