Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MOTIV NAPADA JOŠ NIJE POZNAT

Bomba iz Niša na veštačenju!

Autor: B. J. | 19.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Eksplozivnu napravu koja je pronađena je 17. novembra oko 10.30 između „mercedeseovog“ džipa i automobila „fijat punto“, na parkingu ispred zgrade u ulici Albanske golgote 2, u naselju Palilula, napravio je profesionalac, pokazali su prvi nalazi istrage. Ne isključuje se mogućnost da je posao obavio unajmljeni ubica po nečijem nalogu.

Parking gde je  pronađen eksploziv

Parking gde je pronađen eksploziv

- Bombu sa uređajem za daljinsko aktiviranje definitivno nije napravio neko kome je to prvi put. Po načinu izrade, jasno je da ju je pravila iskusna ruka. Naknadnim pregledom utvrđeno je da je bomba bila naoružana i ispravna i da je mogla da eksplodira u svakom trenutku da je aktivirana daljinskim putem. Moguće da je bila postavljena ranije, ali da atentator iz nekog razloga nije želeo da je aktivira na tom mestu, možda zbog prolaznika - kaže za naš list izvor blizak istrazi.


Bomba je juče odmah upućena u Beograd, gde će biti izvršeni DNK analiza i uzorkovanje eksploziva od kojeg je napravljena.

Iako je bomba bila postavljena između „punta“ i „mercedesa“, meta je po svemu sudeći bio vozač „mercedesa“ L. M. (33), koji je napravu uočio i prijavio vatrogascima.

- Motiv napada još nije poznat. L. M. kaže da nema pojma zbog čega bi neko njemu postavio bombu ispod automobila. No, sumnja se da se ubojita naprava nije slučajno našla kraj točkova njegovog automobila, kaže naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP