Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA UHVATILA ŽELJKA STEVANOVIĆA

Bombaš pokušao da pobegne tokom hapšenja!

Autor: | 16.03.2014 - 07:15:00h | Komentara: 0

Banjalučka policija uhapsila je Željka Stevanovića, osumnjičenog da je u četvrtak ubacio bombu u gradski autobus, od čije eksplozije je poginuo vozač Boro Topić, potvrđeno je iz policije.

Željka Stevanovića

Željka Stevanovića | Foto: Siniša Pašalić

Stevanović, koji je osumnjičen da je bacio bombu na autobus gradskog prevoza u Banjaluci, prilikom hapšenja nije pružao otpor, niti je kod sebe imao naoružanje, potvrdio je Mladen Marić, načelnik banjalučkog centra javne bezbednosti.


On je novinarima u Banjaluci rekao da je Stevanović prilikom hapšenja u neposrednoj blizini Železničke stanice u Banjaluci pokušao da pobegne, ali da ga je u tome sprečila policija.

Željko Stevanović

Željko Stevanović | Foto: Siniša Pašalić

Prema Marićević rečima, Stevanović se nalazi u prostorijama Centra javne bezbednosti Banjaluka, gde je u toku kriminalistčka obrada. On kaže da je uhapšeni komunikativan i da sarađuje sa policijom.


„Uhapšeni je u izjavi policiji rekao da se krio na užem području banjalučkog naselja Lazarevo i da je povremeno bio na otvorenom“, naveo je Marić.
Odmah po hapšenju, pozvani su predstavnici Službe hitne pomoći, koji su pregledali osumnjičenog, koji je prilikom hapšenja na sebi imao crne pantalone, jaknu i belu košulju.

Željko Stevanović nije se opirao hapšenju

Željko Stevanović nije se opirao hapšenju | Foto: Siniša Pašalić

Nakon kriminalističke obrade, uhapšeni će biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje. Stevanović je osumnjičen da je u četvrtak, 13. marta, u 10.45 časova na autobuskom stajalištu kod Poljoprivredne škole u ulici Knjaza Miloša u Banjaluci u autobus „Autoprevoza“ ubacio bombu, od čije ekspozije je poginuo vozač Boro Topić, a dva lica su lakše povređena.


Odmah nakon eksplozije, osumnjičeni je pobegao, a pripadnici Centra javne bezbednosti Banjaluka tragali su za njim sve do protekle noći.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP