Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOMŠIJSKA SVAĐA U KLIČEVCU

Bombaš ubio šarplanince i povredio sebe!

Autor: G. V. | 25.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Požarevačka policija uhapsila je P. M. (60) iz Kličevca zbog sumnje da je, u noći između petka i subote, u dvorište svog komšije Gojka Ž. (80) bacio ručnu bombu.

Kapija kroz koju  je bačena bomba

Kapija kroz koju je bačena bomba

- Usled eksplozije nastradala su dva psa šarplaninca, koja su se nalazila u tom dvorištu, a stambeni objekti nisu oštećeni. U ovoj eksploziji osumnjičeni je zadobio teške povrede u vidu posekotina po telu i ekstremitetima i frakturu stopala, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć - saopštili su iz policije.

Pošto motiv ovog napada nije objavljen, meštani nagađaju da se radi o osveti zbog komšijskih svađa i netrpeljivosti. Gojko godinama živi u Italiji, a domaćinstvo u Kličevcu vode njegov sin, snaja i unuk. U vreme eksplozije, sin i unuk bili su odsutni, a u kući se nalazila samo snaja, koja nije povređena, niti je oštećen neki objekat u njihovom dvorištu.

U početku istrage sumnjalo se na više meštana, jer je Gojko sa mnogima bio u svađi, a sa nekima je i u sudskim sporovima. Međutim, vrlo brzo krug sumnjivih sužen je na P. M. zbog povreda koje je zadobio, što ukazuje na to da je bio blizu mesta eksplozije, ali i zbog toga što je na licu mesta ispustio rukavicu!

- Pored kapije kroz koju je bačena bomba pronađena je jedna crna rukavica. Pretresom kuće P. M. pronađena je još jedna, parnjak prvoj, što je ukazivalo na njega kao izvršioca - kaže izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni P. M. je uhapšen i predat osnovnom javnom tužiocu u Požarevcu, uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava.
Poslednji komentari
  • Lili Vreme: 25.08.2014 12:26h

    Bombaša za ubistvo pasa 2x3godine u zatvor. Za ostalo će sudija znati kako da presudi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP