Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA BEOGRADSKOM ASFALTU

Bosanska mafija raznela narko-dilera?!

Autor: Jelena Paunović | 12.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Vozač automobila BMW X5 Vladimir Karan (46), rodom iz Bosne i Hercegovine koji je prekjuče teško povređen prilikom aktiviranja eksplozivne naprave, koja je postavljena ispod njegovog automobila u Kirovljevoj 7, na Banovom brdu u Beogradu, ranjen je zbog rata oko prevlasti na narko-tržištu.

Novi detalji krvavog obračuna na beogradskom asfaltu

Novi detalji krvavog obračuna na beogradskom asfaltu

Kako “Alo!” saznaje, Karan važi za jednog od jačih narko-dilera, pod čijom je kontrolom krijumčarenje narkotika iz Turske za zemlje u regionu i Evropu.
- Prva operativna saznanja beogradske policije, govore da je Karan bio u sukobu za narko-tržište u Bosni i Hercegovini. U tom narko-biznisu se verovatno zamerio nekom od konkurenta iz Bosne, pa su odlučili da ga uklone. Karan se sumnjiči da je dilovao drogu po celoj Evropi - kaže dobro upućen izvor našeg lista.

Karan je više puta  operisan i njegovo  stanje je i dalje teško

Karan je više puta operisan i njegovo stanje je i dalje teško | Foto: RAS

Drug sa ubijenim Vojvodom

Kako „Alo!“ saznaje, ranjeni Vladimir Karan (46) bio je dobar prijatelj sa Aleksandrom Bulatovićem Vojvodom (31), koji je prošle godine ubijen na Bulevaru Zorana Đinđića. Vojvoda je bio poznat kao dobar drug pokojnog Velibora Dunjića (27).
- Srpskoj policiji je poznat i po teškom krivičnom delu koje je uradio pre dve decenije sa svojim bratom - objašnjava naš izvor iz policije i dodaje da je davno dolazio i u sukob sa braćom Bambalić na Banovom Brdu.

Karan je i dalje u teškom stanju i smešten je u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, gde je više puta operisan. Njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno, a u detonaciji palstičnog eksploziva, zadobio je prelom butne i sedalne kosti, kao i opekotine po telu.


- Policija trenutno gleda snimke sa okolnih zgrada kako bi dobili informaciju da li je bomba postavljena dok je sedeo u kafiću ili na parkingu njegove zgrade gde živi. Po svemu sudeći, u pitanju je plastična eksplozivna naprava koja je aktivirana mobilnim telefonom. Atentator je čekao da Karan malo krene automobilom da bi pokrenuo eksploziv. Od siline udarca čovek je ispao iz automobila, a da ne ostane na mestu mrtav spasao ga je pojas koji nije stavio kada je ušao u vozilo - objašnjava naš izvor blizak istrazi.


U stanu na Banovom Brdu u kojem živi Vladimir Karan javila nam se ženska osoba koja se predstavila kao njegova komšinica iako nam se javila iz njegovog stana. Ona je, međutim, odbila da pričao o Karanu i celom slučaju.
I zaposleni u kafiću u kome se pre napada nalazio Karan odbili su da pričaju o napadu. Oni su istakli da njegov skupoceni automobil nije bio parkiran pred njihovim lokalom nego ispred kladionice. Prema nezvaničnim informacijama, Karan je dosad osuđivan za trgovinu drogom, otmicu, teške krađe, razbojništva i nedozvoljeno držanje oružja.

Poslednji komentari
  • sudija Vreme: 12.06.2015 11:06h

    I takav kriminalac se vozika po Beogradu. I sad ga spasavaju ko da je Premijer države..

  • badza Vreme: 12.06.2015 13:12h

    Podsmevate se Zoranu Babicu zbog lapsusa oko vazduplohova,a ne vidite sebe koliko ste nepismeni.Pa da vam kazem i ispravim:ne kaze se palsticnog eksploziva vec plasticnog eksploziva.Samo da se zna da ste i vi novinari,cisto sumnjam da se mozete tako nazvati,nepismeni.

  • lilit Vreme: 12.06.2015 13:51h

    Bosanska, Crnogorska, Albanska mafija, sve nam OLOS dosao u Srbiju

  • Beograd Vreme: 12.06.2015 17:41h

    Beograd je prepuno crnogrsko-bosanske mafije!Sta policija radi?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP