Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U PODGORICI

Braća specijalca pretukli pištoljem, pa pregazili vozilom!

Autor: Vijesti.me | 13.09.2014 - 18:30:00h | Komentara: 1

Trojica Podgoričana brutalno su pretukli pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice Sašu Vujoševića, a nakon batina i automobilom udarili policajca koji u četvrtak nije bio na dužnosti.

policija Crna Gora, Petrovac

Foto: S. Stepanović

Iz Uprave policije nisu se oglašavali tim povodom, a nezvanično je rečeno da su kao napadači prepoznata braća M.V. (40) i V.V. (34) i njihov prijatelj P.B. (20).
Oni su inspektorima izjavu dali u svojstvu građanina, a tužilac još nije kvalifikovao delo koje će im eventualno biti stavljeno na teret. Oni su u policiji negirali da se išta od onoga što je Vujošević ispričao desilo.
Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Vujošević je kolegama ispričao da ničim nije izazvao incident i da sumnja da ga je vozač automobila prepoznao iz neke ranije, policijske akcije, što je naveo kao mogući razlog napada.
Sajovac je ispričao da ga je, dok se automobilom kretao na Starom aerodromu, vozač automobila u kom su bili napadači, najpre pljunuo, a zatim i opsovao, preteći. Nakon nekoliko metara, tvrdi Vujošević, oba vozila su se zaustavila, a jedan od trojice napadača ka njemu je krenuo sa pištoljem u rukama. Ispričao je da tada počinju da ga udaraju sva trojica, da on pokušava da se odbrani i da je u jednom momentu uspeo od vozača da otme pištolj i da ga baci daleko.
“Nakon toga ih nepoznati ljudi razdvajaju, napadači odlaze svojim vozilom, ali ga nakon par minuta, kada je ostavio vozilo i peške krenuo da prijavi slučaj policiji, napadači opet sustižu i udaraju prednjim delom automobila. Vujošević tada gubi svest”, ispričao je sagovornik Vujoševićevu verziju napada.
Dodao je da je, kada se osvestio u krugu porodice, pozvao svog nadređenog M.K. koga je zamolio da o svemu upozna dežurnu službu Centra bezbednosti Podgorica. Nakon incidenta Vujošević je zadržan u Kliničkom centru Podgorice, gde su mu konstatovane povrede glave, nogu i tela.
Vujoševićev punomoćnik, advokat Božina Banović, nije želeo da komentariše napad na specijalca, ističući da na svaki napad na policiju, tužilaštvo, sud, novinare... gleda kao na napad na državu:
“Ne bih komentarisao postupak u ovoj fazi, ali ukoliko se radi o umišljajnom napadu, to je direktan napad na državu". rekao je on.
Poslednji komentari
  • Mirka Vreme: 15.09.2014 00:43h

    U Srčinu ulicom šeta još nedan psihijatrijski bolesnik koji ima vrlo opasnu dijagnozu i sa sve tom dijagnozom preti gradjanima Surčina. To je Čume. I dalke ima policijsko obezbedjenje pored koga može da radi šta hoće. I dalje zida zgradu za koju ste rekli da je završena i da inspekcija nikoga nije našla na gradilištu. ZUNAB

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP