Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TAKSISTA DRAGAN STEPANOVIĆ U ŠOKU POSLE UBISTVA

„Branio sam goli život”

Autor: Enis Sadiku | 02.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 16

“Majko, sedi i popij nešto za smirenje. Nalazim se u Urgentnom centru. Bio sam napadnut. Neki momci su me tukli, a ja sam se branio koliko sam mogao. Nekako sam se dočepao pištolja koji je opalio.

Ispričao majci  da nije  mogao  da se odbrani od dvojice mladića: Dragan Stepanović

Ispričao majci da nije mogao da se odbrani od dvojice mladića: Dragan Stepanović

Onda sam video da sam ubio čoveka. I dalje mi nije jasno kako. Samo sam branio goli život”, ovo je taksista Dragan Stepanović (57) rekao u telefonskom razgovoru svojoj majci Branki pošto je u nedelju ujutro, u centru Beograda usmrtio Željka Sarića (37). Draganove roditelje, koji ne mogu da se oporave od šoka, pronašli smo u mestu Draževcu kod Obrenovca. Otac Milomir kaže da mu je žao nastradalog mladića i da nije trebalo da se nesreća dogodi.


Slomili mu rebra


Kako saznajemo, Dragan je tokom tuče zadobio potres mozga, brojne hematome po licu i dva slomljena rebra. On je posle dobijenih batina bio smešten u Urgentni centar, odakle je juče, nakon saniranih povreda, pušten, odnosno bolesnički krevet zamenio je za pritvorski.

- Žao mi je što je taj mladić nastradao i uopšte žao mi je što je došlo do svega. Ako nisu imali para za vožnju, to je trebalo da kažu. Za ubistvo smo čuli na vestima, ali nismo znali da ima veze sa našim sinom. Onda je juče posle podne došao zet i ispričao nam šta se dogodilo, a Branka je odmah pozvala Dragana - priča Milomir.

Branka kaže da joj je sin rekao šta je sve prethodilo tragediji.
-Ispričao mi je kako ga je zaustavila neka devojka i kada ju je odvezao na traženu adresu, rekla mu je da sačeka i da će njen prijatelj da plati račun od 800 dinara. Rekao mi je da su izašla dav mladića i da su počeli sa njim da se svađaju i tuku. Dragan mi je rekao da se branio koliko je mogao, ali kada je počeo da dobija batine, zgrabio je pištolj i ispalio metak upozorenja. Tada je došlo do još jačeg rvanja. Ispričao mi je da ne zna kako mu je pištolj drugi put ponovo opalio - priča majka taksiste.

Roditelji u neverici: Branka i Milomir Stepanović

Roditelji u neverici: Branka i Milomir Stepanović

 
Prema njenim rečima, nakon razgovora sa sinom odmah je pozvala Draganovu decu, a svoje unuke, koji su bili na letovanju i oni su juče ujutro doputovali. Roditelji za sina imaju samo reči hvale. Kažu da je posle smrti njegove supruge više radio kako bi deci omogućio pristojan život.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, u beogradskoj ulici Kneginje Ljubice kod broja 14, blizu kluba “Popara”. Tokom policijskog uviđaja taksista je policajcima stalno ponavljao: “Nisam hteo da ga ubijem, ispalio sam hitac u zemlju da bih ih zaplašio i zaštitio sebe, a onda ga je drugi metak pogodio kada su pokušali da mi otmu oružje - ponavljao je policajcima potreseni taksista.

Mesto tragedije: Klub „Popara“

Mesto tragedije: Klub „Popara“ | Foto: Boško Karanović

„Čuli smo da su pravili pauzu dok su ga tukli”
 

Zaposleni u „Naksis taksiju“ kažu da su ostali zatečeni vešću da je Dragan nekog usmrtio, jer za svog kolegu oni imaju samo reči hvale.
- Sve pohvale imamo za Dragana ne samo od nas kolega već i od klijenata. Koliko znamo, Dragana su baš pretukli, kažu da su ga uništili. Nemojte mi verovati, ali čuli smo da su ga ti momci tukli, pa napravili pauzu, to jest, otišli da popiju piće, pa se vratili da nastave da ga tuku. Ne znam da li je to istina, tako smo čuli. Ono što znamo je da se čovek borio da deci omogući pristojan život i sve u životu je radio pošteno. Dragan je čovek bez mrlje, naprotiv, uvek je tu bio svakom da pomogne, pored svoje muke - rekli su nam u “Naksis taksiju“.

Poslednji komentari
  • Misa gilja Vreme: 02.09.2014 08:10h

    'KOd nas se u selu kaze kako sadis tako zanjesmajko branio sam se,PISTOLJ JE SAM OPALIO HA HA HA HA HA HA HA HA ITD, kod nas se u" selu" kaze kako sadis tako zanjes

  • Dejan Vreme: 02.09.2014 09:02h

    Ma niko bre ne komentariše nasilje , bahatost. Šta se sad bavite ovim jadnim taksistom koji je radio svoj posao korektno. Podrška taksisti.

  • Gojčilo Vreme: 02.09.2014 09:04h

    Pustite čoveka kući branio se

  • anka gotovanka Vreme: 02.09.2014 09:24h

    Ima komentara,ali ne objavljujete.

  • Neša Vreme: 02.09.2014 10:49h

    Nažalost, siledžije i bagra ne poznaje drugi jezik! Podrška taksisti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP