Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MANEVAR

Brano saslušan: Snajka pucala ćorcima!

Autor: M. D. | 04.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Brano Mićunović, jedan od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, saslušan je u budvanskoj policiji zbog šenlučenja 24. januara ispred njegove kuće u nikšićkom naselju Moštanica. Kako neznanično saznajemo, on je rekao da se na proslavi veridbe njegove ćerke pucalo manevarskom municijom.

Šenlučenje na proslavi Mićunovića

Šenlučenje na proslavi Mićunovića

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu se može videti kako iz automatske puške uvis puca Mućunovićev sin Đorđe, a na drugom video-zapisu, metak iz druge puške ispaljuje njegova devojka, Budvanka Zorana Mandić. Na trećem snimku, muškarac okrenut leđima puca iz automata, dok Mićunović iz dvorišta ulazi u kuću. Kako prenose crnogorski mediji, automatska puška legalno može biti u posedu samo policije i Vojske.

Dva dana nakon te pucnjave, iz policije su kazali da tada nisu dobili nikakvu prijavu o šenlučenju, ali da su u „akciju“ stupili nakon što su mediji objavili detalje. Potom je pretresena Mićunovićeva kuća u Nikšiću, ali od oružja tamo, tvrde, ništa nije pronađeno. Mićunović je zvanično vlasnik firme „Džek pot“ i predsednik odbora direktora „Zeta filma“, a pokušava da uđe i u posao sa mini-hidrocentralama.
Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 04.02.2015 08:16h

    U MNE ime ovog coveka izgovaraju u strahu,sapatom/ Da su na veridbi bombe bacane policija bi morala da simulira uvidjaj i konstatuje da su bile petarde kupljene u zvanicnoj radnji. Policija je zbog ovih snimaka morala da verovatno uz izvinjavanje i hod unatraske nesto kao proveri,ali nemojte sumnjati da ce u zvanicnom izvestaju pisati da su koriscene puskice na vodu koje su jos ljetos nosili na Kraljicinui plazu da se osvezavaju kad upece zvijezda

  • Kvazimoodo Vreme: 04.02.2015 09:19h

    O gazda Brano, da li bi mogli, mislim zbog medija, da svratite na "saslusanje" ... Da, da, nece biti kamera ... molim ... pa naravno, jagnjence, dobro vino ... ne, ne, necemo vam puno vremena oduzeti ... kako? ... nadoknadu .... pa daaaaa, platicemo vam ... ili kompenzacija ... molim ... da pustimo kamione ... ma svakako ... i to moze ... E hvala puno ... vidimo se onda prekosutra ... i izvinite jos jednom ... ma znate, mediji ... ah sta cete, ne bi nam trebali ali eto ... Hvala, hvala, hvala .... moj naklon do zemlje ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP