Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POČINIOCI SVE ČEŠĆE MLADI LJUDI

Broj ubistava u Beogradu udvostručen!

Autor: E.S. | 22.05.2013 - 13:33:00h | Komentara: 1

Broj teških ubistava u Beogradu u odnosu na prethodnu godinu gotovo je udvostručen, a počinioci su sve češće mladi ljudi.

Ne želim da ulazim u tu priču: Veljović

Milorad Veljović | Foto: Vesna Lalić

U Beogradu se za prvih pet meseci dogodilo 30 ubistava, koliko ih je bilo tokom cele prošle godine i zbog toga se oglasio Policijski sindikat Srbije koji je pozvao direktora policije Milorada Veljovića da iskoristi ovlašćenja i učini sve da se stanje u najvećoj Policijskoj upravi u Srbiji hitno popravi.

- Od početka godine gotovo je udvostručen broj ubistava u odnosu na prošlu godinu, povećan je broj imovinskih delikata za oko 15 odsto, a krivičnih dela sa elementima nasilja, kao što su razbojništva, pljačke i krađe, povećan je za oko 10 odsto. Potrebno je zbog toga pojačati rad svih policijskih službi, pogotovo kriminalističke policije. U opasnosti su ne samo građani Beograda, već i policajci koji su zbog ogromne količine oružje nagomilane kod kriminalaca svaki dan u sve većoj opasnosti da poginu na dužnosti. Ako se ništa hitno ne učini, građani Beograda osećaće se sve nesigurnije - rekao jeVeljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.
Poslednji komentari
  • kopač kontejnera Vreme: 23.05.2013 12:44h

    Policijski sindikat postaje policija u policiji. Pa valjda imate neke nadzorne odbore koji vode računa o povečanju kriminiliteta u glavnom gradu, a ne da vam policijski sindikat deli "packe". Jadna ste vi policija kada sindikat vrši nadzor rada ašto i ne bi kada se izborio da svaki policajac svakog meseca prima 10000,00 rsd pomoći.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP