Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DELIJE MU SPASILE GLAVU

Brutalno pretučen Milovan Bojić! Ukradeno mu 200.000 dinara!

Autor: V. Nestorović | 11.05.2013 - 10:33:00h | Komentara: 8

Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja u Vladi Srbije, brutalno je pretučen rano jutros u blizini “Marakane”. Njega su kako "Alo!" saznaje, tri nepoznata napadača pretukli s bejzbol palicama, a kako pričaju očevici koji su prisustvovali tom nemilom događaju tom prilikom su mu oteli i torbicu u kojoj je bilo 200.000 dinara. U trenutku incidenta, u blizini “Marakane” nekoliko navijača Crvene zvezde koji su se tu slučajno zatekli pritekli su u pomoć Bojiću, gađajući ciglama njegove napadače koji su potom uleteli u automobil i pobegli u nepoznatom pravcu. Milovan Bojić je ubrzo prebačen u Urgentni centar.

Milovan Bojić

Milovan Bojić | Foto: FoNet

Bivši ministar zdravlja pretučen je u parku u blizini stadiona Crvene zvezde, a tom prilikom su napadači od njega oteli torbicu u kojoj je nosio 200.000 dinara i lična dokumenta, saznaje "Blic".

On je pre napada bio u obližnjem supermarketu u kupovini, a napadači su ga presreli u obližnjem parkiću po povratku iz radnje. Izleteli su iz tamnog golfa i počeli da ga biju. Sumnja se da je bio praćen, prenosi "Kurir".

Još uvek se na zna tačan motiv prebijanja bivšeg ministra. Policija trenutno traga za napadačima.

Milovan Bojić je pretučen u Ulici Ljutice Bogdana ispred broja 2 u parkiću preko puta beogradske “Marakane”, a zbog zadobijenih povreda hitno je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Trojka je potom pobegla tamnim golfom italijanske registracije kojem su polomljena stakla pošto su mladići kamenicama gađali auto napadača.

Portparol Hitne pomoći dr. Nada Macura Milovan Bojić rekla je da je on zadobio povrede glave i hitno je prevezen na Urgentni centar.

- Pretučeni Milovan Bojić zadobio je povrede glave, konstatovane su mu poderotine na licu i sumnja se da mu je polomljena jagodična kost, pa je prevezen na Urgentni centar radi daljeg saniranja povreda – kaže Macura.

Poslednji komentari
  • joca Vreme: 11.05.2013 15:13h

    interesantan sma znati odakle njemu 200000........jes on doktor i sve to.....al malo je to mnogo para..bar za mene..za njega je izgleda sica

  • drLaki Vreme: 11.05.2013 19:09h

    Posao na pijacu sa 200.000 u kofercetu i pretucen. Sreca pa ima veze u bonici, nije morao da zakazuje pregled kod izabranog lekara.

  • simica Vreme: 11.05.2013 20:42h

    ko danas drzi 200 iljada u novcaniku? ajde da ste napisali 20 dinara da poverujem.

  • mileva Vreme: 11.05.2013 22:08h

    Samo jedan dan da se vrati da opet bude ministar da sredi ovu bagru od korumpiranih doktora,Secam se kako su se plasili od njega i doktori i medicinske sestre a sad se ni zatvora ne plase jer su zasticeni kao beli medvedi.

  • nedjo Vreme: 12.05.2013 00:00h

    ljudi,za njega je 200 hiljada kao za obicne smrtnike 2 dinara

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP