Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U CENTRU BEOGRADA

Brzina odnela još dva života!

Autor: E. Sadiku | 05.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Miroslav Babić (32) i Miloš Racić (25) poginuli su, a Krstinja D. (24) zadobila je teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak, u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Stravičan prizor posle udesa

Stravičan prizor posle udesa | Foto: Rajko Ristić

U nesreći je lakše povrede zadobio i stariji muškarac koji je vozio automobil „fijat panda“. Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada se Racić, koji je vozio „pežo 206 kabrio“, kretao ka Cvijićevoj. Verovatno usled neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad vozilom, udario prvo u „ostrvo“, pa u banderu, da bi potom prešao u suprotnu traku i udario u „reno megan“.


Od siline udarca, vozač „reno megana“ na mestu je ostao mrtav, dok je Krstinja, koja je bila suvozač, zadobila teške povrede. Na njih je zatim naleteo auto „fijat panda“ čiji vozač je doživeo šok. Prema preliminarnom policijskom izveštaju i posle sakupljenih iskaza svedoka, pretpostavlja se da se Racić kretao većom brzinom. A prema iskazu jednog od svedoka, Racić se spuštao niz Dimitrija Tucovića kada je neki čovek krenuo da se isparkirava. Da bi izbegao direktan sudar, Racić je naglo smotao volan ulevo i tad prešao preko “ostrva” u drugu traku, rečeno nam je u policiji. Posle obdukcija znaće se da li su učesnici bili pod uticajem alkohola, a veštaci bi na osnovu tragova trebalo da utvrde brzinu kretanja automobila, koji su poslati na vanredni tehnički pregled.

Teška saobraćajka u centru beograda

Teška saobraćajka u centru beograda | Foto: Rajko Ristić


U Čelopećkoj ulici tokom jučerašnjeg dana okupljali su se prijatelji porodice Racić, pokušavajući da nađu reči utehe za Miloševe roditelje.
- Nemojte ići gore, Miloševi roditelji su u šoku, ne mogu da razgovaraju s novinarima - rekao je mladić koji je izlazio iz stana.
Brojne komšije su rekle da je on bio dobar komšija i čovek.


- Ne prestajem da brišem suze od kada sam saznala da je Miloš nastradao. On se bavio sportom, znam da je u Americi studirao i bio tamo fudbaler. Završio je fakultet, došao kući i nastradao. Otac mu je skoro kupio „pežo” - rekla je komšinica porodice Racić. U neposrednoj blizini, u Preševskoj ulici, gde je živeo Miroslav Babić vrata nije ima ko da otvori. Komšije kažu da se skoro doselio i da je u stanu živeo s devojkom koja je u sudaru zadobila povrede.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 06.03.2014 01:47h

    strasno

  • karalaki Vreme: 06.03.2014 08:33h

    samo bahato i to na prvu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP