Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IVANA BUHA PROGOVORILA O SUPRUGU

Buhu optužila za dva ubistva!

Autor: J. Paunović | 30.06.2015 - 13:38:00h | Komentara: 5

Ivana Buha, supruga Ljubiše Buhe Čumeta, iznela je danas na konferenciji za novinare niz optužbi na račun supruga.

Ivana Buha

Ivana Buha | Foto: Tanjug

- Ljubiša Buha umešan je u ubistva Zorana Petrovića Šempe i Branislava Lainovića Dugog, a sa Rodoljubom Milovićem i specijalnim tužiocem Jovanom Prijićem je tokom priprema za svedočenje u procesu ubistva Đinđića dogovorio da se taj slučaj ne otvara - rekla je Ivana Buha. 

Čume je, prema njenim rečima, preko Rodoljuba Milovića, koji je do juna 2014. godine bio načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, kontaktirao sa Šarićevim ljudima u Crnoj Gori kako bi dogovorili njegovu predaju.

Milović je, tvrdi Ivana Buha, obećavao Šariću kaznu od pet godina u zamenu za pet miliona evra.

Narko bos Darko Šarić uhapšen je u zajedničkoj akciji policija Crne Gore i Srbije 18. marta 2014. godine. Pred Višim sudom u Beogradu optužen je za trgovinu drogom i pranje para.

Zoran Petrović Šempa, koga je pomenula Ivana Buha, ubijen je u Surčinu 13. marta 1998. godine, dok je Lainović likvidiran 20. marta 2000. ispred hotela "Srbija" u Beogradu. Članovi "zemunskog" klana osuđeni su za Lainovićevo ubistvo.

Ivana je dodala da je svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi dao dokaze za ta ubistva, a da je izvesni Rade Petošević istopio pištolj kojim je ovo ubistvo počinjeno.

Osim detalja oko ubistva za koje optužuje svog supruga Ivana Buha se osvrnula i da njen suprug i dalje ne da da vidi svoje dete, da drži isključen telefon.

Poslednji komentari
  • azrael Vreme: 30.06.2015 15:50h

    Pa to nije nista novo da imas klip kako ubija nebi mu mogla nista covek je pod zastitom drzave tuzilastva bukvalno moze da radi sta hoce kao sto i radi,za njega zakon ne postoji zalosno ali istinito!!!

  • Anika Vreme: 30.06.2015 17:19h

    Boze,ovo je pretuzno!!! Ima li ko da se brine o maloj Uni?

  • suza swiss Vreme: 30.06.2015 17:52h

    Kakav je ovo svet i kakva su ovo pravila? Njemu oduzimanje dozvole sto manje boli a ovoj devojcici je oduzeta cela porodica. Kako ce taj bog od sudije da ga kazni da ga isto zaboli kao tu devojcicu sto je ostala bez rodizelje? Dokle ce vise taj narod da se igra sa tudjim nevinim zivotom? Koje su to zakone kada covek neuci od toga? Nadala sam se da ce barem majku da ima i tu molitvu nije bog cuo.

  • pokemon Vreme: 30.06.2015 22:25h

    obična jezičara, ništa drugo.

  • Milos Vreme: 01.07.2015 10:41h

    Čekajte ljudi, pa ona priča o OCU SVOG DETETA! Kada se udala za njega mislila je da je on piljar ili slično ili je znala da se bavi mutnim poslovima? Jel ona uopšte svesna da mnogo veće zlo čini detetu smeštajući je u ovu sapunicu nego što joj "zlo" čini otac koji ju je naučio da koristi rovokopač.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP