Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBREN ZIROJEVIĆ (35) SASLUŠAN U POLICIJI

Butine sakrio od žene, pa na njih zaboravio!

Autor: Jelena Paunović | 13.02.2015 - 08:25:00h | Komentara: 5

Obren Zirojević (35), otkrio je na saslušanju da je Draga Mašulovića (61) iskasapio u svojoj kadi jer nije želeo da mu vrati pare od prodaje „audija Q5“ koji je bio u vlasništvu ubijenog. On je takođe naveo da je ekstremitete biznismena hteo da ostavi u garaži zajedno sa trupom, ali da to nije uspeo jer mu se pojavila supruga, a kasnije je zaboravio na njih!

Sve priznao: Policija privodi Zirojevića (35)

Sve priznao: Policija privodi Zirojevića (35)

- Prodao sam njegov “audi”, ali nisam hteo da mu dam novac. Rekao sam mu da dođe da se dogovorimo i onda sam ga ubio i isekao. Nisam uspeo da sklonim sve delove dela, jer mi se žena pojavila, pa sam delove noge sakrio u plakar u nameri da ih se kasnije rešim. Potom sam zaboravio da sam ih tamo ostavio... - mirnim tonom govorio je u beogradskoj policiji Obren i objasnio da je sa Mašulovićem bio drugar i komšija i da je pokušavao da zaradi na svakoj strani, pa mu je Mašulović dao svoj automobil da ga proda nekome, a da sebi uzme nešto novca za uslugu.


- Zirojević je taj automobil prodao prijatelju koji je mu je odmah dao novac na ruke, a Mašulovića je lagao iz dana u dan, tako da je ubijeni već počeo na njega da vrši pritisak da mu je potreban ili automobil ili 20.000 evra. Zirojević je ispričao da ga je to nerviralo i odlučio je da ga ubije - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kada je policija privela Zirojevića, on je pričao nepovezano. Međutim, nisu mogli da ga poligrafski testiraju jer se lečio u „Lazi Lazarević“
- Bio je na velikoj dozi lekova za smirenje. Usledilo je njegovo praćenje - dodaje naš izvor.

Drago Mašulović (61)

Drago Mašulović (61) | Foto: Marko Metlaš


Nakon urađene DNK analiza, za čije rezultate je potrebno više od 12 sati, uzorci uhapšenog poklopili su se sa onim uzetim iz garaže u kojoj je 1. februara pronađeno Mašulovićevo beživotno telo.

U utorak je policija ušla u Obrenov stan. Ništa nisu našli, ali su primetili da u nadgrađenom delu postoji prostorija čija su vrata bila zaključana. On nije hteo da da ključ, pa su morali da razvale. U plakaru u toj prostoriji pronađeni su butine koje su pripadale Mašuloviću, Obrenove krvave stvari i bonsek kojim je ubio i isekao svog komšiju i prijatelja.

Rasplakao se zbog žene


Zirojević tokom saslušanja nije davao znake uzrujanosti dok je pričao o ubistvu koje je počinio.
- Nakon što je ispričao da se strašno mučio kako bi oprao svu krv iz kade i kupatila, kao i da mu je bilo teško psihički, Obren je saznao da mu je i supruga uhapšena. Tada nije mogao da izdrži i počeo je da plače - naveo je naš izvor.

Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 13.02.2015 08:42h

    Monstruma na elektricnu stolicu bolje nije nizasluzio taj se ceo zivot hrani tudji mesom i ucenama dokle vise takve ludake drzati naslobodi vidi se po faci daje teski bolesnik koliko ima ludaka da setaju slobodno niste nisvesni sami svi ludaci uzorni navisokom nivovu svisu oni navodno udrustvu vasem gospoda bolest nebira koga ce ugroziti zajebeni novac

  • zalutalismo Vreme: 13.02.2015 10:42h

    A pisalo se da su mu brat i otac uhapšeni,kakva je njihova uloga i suprugina?Jer,kaže krio je kosti od supruge,dakle ona nije ni upoznata,a kamoli uključena u zločin. Da te Bog sačuva,pukli smo ko zvečke!

  • GOCA Vreme: 13.02.2015 12:09h

    Ma nista ,pustice ga da se leci ,vec su ga proglasili ludim, tesko onom koga nema!!! Nemamo mi zakon nikakav, odma glavu za glavu, kao sto je onaj u Subotici ubio malu Tijanu isto monstrum enoga u zatvoru trazi meso za rucak!!

  • nedjo Vreme: 13.02.2015 19:07h

    sve je više teskih ludaka na slobodi

  • Zoran Vreme: 14.02.2015 10:35h

    Manijak i psihopata.Takve treba ukloniti fizički iz društvene sredine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP