Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIVŠI MOMAK KIK-BOKSERKE LJUBE PANTOVIĆ NEGIRAO KRIVICU

Čabarkapa bio drzak i u policiji!

Autor: J. PAUNOVIĆ - D. ĆURUVIJA | 18.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Aleksandra Čabarkape (32), bivšeg momka Ljube Pantović (34), kikboskerke i učesnice rijaliti programa “Farma”, plašila se cela Kaluđerica, a nakon njegovog hapšenja policiji se javljaju oštećeni, koji tvrde da su bili njegove žrtve, saznaje “Alo!” od izvora iz istrage.

„Šerif“ iz Kaluđerice: Aleksandar  Čabarkapa

„Šerif“ iz Kaluđerice: Aleksandar Čabarkapa | Foto: Petar Marković

- Koliko je Čabarkapa bio surov, govori podatak da se sada policiji javljaju ljudi koji su radili kod njega na kući, a kojima za to ništa nije plaćao, već bi ih pretukao i izbacivao iz dvorišta. Oni kažu da nisu smeli da ga prijave policiji jer su se plašili da će ih ubiti. Isto tako je koristio i saradnike. Svi pričaju da je bio nasilnik kojeg se cela Kaluđerica plašila. Drčan je bio i na saslušanju u policiji, gde je prekjuče sve negirao - navodi naš sagovornik iz policije.


Naš izvor otkriva da su Čabarkapa i njegova grupa mesecima praćeni kako bi se videlo sa kim je sve u klanu i šta rade, a da je okidač za stavljanje lisica bila krivična prijava Karađorđa Subotića (43), koju je protiv njega podneo zbog pokušaja ubistva 2009. u blizini Mirijeva.

Čabarkapa dao iskaz sudiji: "Karađorđe mi se  sveti zbog ćerke“


Aleksandru Čabarkapi (32) određen je jednomesečni pritvor posle saslušanja kod dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Beogradu Zorana Đorđevića.
Istražni sudija je, na predlog tužilaštva, odredio pritvor od 30 dana i Mladenoviću i Radojčiću, dok je Stanojko pušten na slobodu.
Ovoj trojici pritvor je određen kako ne bi ponovili krivično delo i uticali na svedoke i oštećene.
Kako saznajemo, Čabarkapa je negirao krivicu tvrdeći da mu se Karađorđe Subotić sveti zbog toga što je u vezi sa njegovom ćerkom.
Čabarkapin advokat Vojislav Babić izjavio je za „Alo!“ da je njegov branjenik rekao sudiji da nema nikakve veze sa krivičnim delima i da dalje nije želeo da iznosi odbranu.
Ćutanjem se branio Mladenović koji je kratko rekao da nema veze sa iznudama i izazivanjem opšte opasnosti. Mladenovićev advokat Zlatko Ristović rekao je da tužilaštvo tvrdi da je njegov klijent zadobio opekotine prilikom paljenja jednog restorana ali on tvrdi da se povredio prilikom popravke automobila kada mu se zapalila trenerka.D. Ć.
 


Čabarkapa je uhapšen prekjuče u sedam sati ujutro, zbog sumnje da je pokušao da ubije Karađorđa Subotića (43) i Bobana Krstića (30), pod čiji automobil postavio eksplozivnu napravu, a tereti se za dve dve iznude, jedno razbojništvo, četiri paljenja automobila i nedozvoljeno nošenje oružja, jer su kod njega pronađena dva pištolja za koje nije imao dozvole. Sa njim su uhapšena i trojica saradnika - Nemanja Mladenović zvani Herpes (23), Milorad Radojičić (52) i Novica Stanojkov (28).

Nemanja Mladenović

Nemanja Mladenović

- Sumnja se da ima još oštećenih od kojih su iznudili novac - kaže naš sagovornik iz beogradske policije.
Karađorđe Subotić izjavio je juče za “Alo!” da je tek pre neki dan podneo krivičnu prijavu protiv Čabarkape zbog pokušaja ubistva jer su mu, kako kaže, prekipeli napadi u medijima s njegove strane, ali najviše jer je zaveo njegovu maloletnu ćerku Aleksandru, koja je sa njim ostala u drugom stanju.
- Bolje mu je u zatvoru nego da je na slobodi jer sam čuo da će biti ubijen.
Nisam ga prijavio 2009, kada je iz svog “pajero” džipa u pokretu, sa razdaljine od pola metra, ispalio na mene osam hitaca dok sam bio u svom “golfu 5”, a njegov kompanjon mi je tada blokirao put prema Mirijevu. Mislio sam da ćemo to rešiti na drugi način. Pucnjavu je prijavio policajac, koji je išao iza mene, a Čabarkapa je tada bio u policiji na Zvezdari, pa u gradskom SUP-u, ali je izašao nakon nekoliko sati, pa sumnjam da ga neko štiti u policiji ili da radi za neku službu, kada se tako ponaša.

Karađorđe Subotić sa ćerkom Aleksandrom

Karađorđe Subotić sa ćerkom Aleksandrom

Ne znam koja je to služba, BIA ili neka druga, ali očigledno ima dobru zaleđinu. Znam sigurno da mu je kum načelnik u beogradskoj policiji - kaže Subotić, koji tvrdi i da mu je Čabarkapa namestio hapšenje u februaru, a onda namerno zaveo bivšu ženu i ćerku.

Bivši muž Ljube Pantović tvrdi da je od policije čuo da je protiv Čabarkape podneto 70 krivičnih prijava zbog raznih paljevina.
- On ili njegova ekipa su meni je zapalili četiri automobila, u Kaluđerici restoran “Tri tiganja”, splav u Grockoj, hteo je da zapali kafanu u Zaklopači. I svi znaju ko je to zapalio, ali niko nije smeo da prozove Čabarkapu - kaže na kraju Subotić.

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović | Foto: Oliver Bunić

Ljuba bez komentara


Ljuba Pantović nije želela da komentariše hapšenje Čabarkape, sa kojim je pre ulaska u “Farmu”, bila u emotivnoj vezi. “Sve sam već rekla. Nemam komenatar”, rekla je Pantovićeva, koja nije dozvolila ni da njena ćerka Aleksandra daje izjavu uz obrazloženje da je maloletno lice.

Poslednji komentari
  • BATA Vreme: 18.08.2013 10:28h

    To i vrapci znaju da ga neko debelo iz policije štiti ,ako nije tako onda nešto u državi Srbiji nije uredu .Moželi grupa samozvanih sileđžija i moćnika da maltretira Kaluđericu a i šire a da policija (Država ) nisu moćni .Koliko je paljevina, koliko je šamaranja po radnjama,koliko je kafića zatvoreno zbog nihove bahatalije ,i na kraju ko je postrojio patrolu u L Eeštane na igralište i terao ih da rade sklekove .

  • Neko Vreme: 18.08.2013 11:58h

    Moze da maltretira slabije od sebe nije on dobio dobre batine

  • Vlada Vreme: 18.08.2013 12:40h

    Ja vas najljubaznije molim da ove druge bandite nazivate saucesnicima, a ne saradnicima.

  • ZORAN Vreme: 18.08.2013 23:05h

    o kakvo to kriminalu prica karadjordje, sta je on radio devedesetih godina ista sad radi, veliko postenje...

  • kiza Vreme: 18.08.2013 23:42h

    Pa kako bre cetri auta kad je u Kaludjerici izgorelo oko deset automobila, nego peticija za zatvorsku kaznu nek mu narod sudi . I kad se cita presuda kaze U IME NARODA ma nije nego sudije ,da mu narod sudi nebi on izaso iz zatvora 40 godina , tako narod presudio . Samo da neradi mito kod sudije i tuzioca pa izadje pre nego sto je otisao .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP