Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SASLUŠANJE U ISTRAZI

Čabarkapa tražio da gleda Karađorđa u oči!

Autor: B. J. - A. D. | 13.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Karađorđe Subotić (43) danas će biti saslušan u Višem sudu u Beogradu u sklopu istrage protiv Aleksandra Čabarkape (32), koji se sumnjiči da je pokušao da ga ubije sredinom 2009. godine, saznaje „Alo!“.

Aleksandar Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa | Foto: Petar Marković

Čabarkapa je sa druge strane, prema nezvaničnim informacijama, nedavno tražio od suda da prisustvuje saslušanju svih svedoka u istrazi uključujući i Subotića, ali je njegov zahtev odbijen.


- Čabarkapino dovođenje u sud iz pritvora u Ustaničkoj u Palatu pravde zarad svakog saslušanja brojnih svedoka bi prosto bilo previše, a i besmisleno i zahtev da prisustvuje saslušanjima mu je odbijen - kaže naš izvor.

On je uhapšen 16. avgusta ove godine, zbog pokušaja ubistva Subotića i Bobana Krstića (30), pod čiji je automobil postavio eksplozivnu napravu, a tereti se i za dve iznude, jedno razbojništvo, četiri paljenja automobila i nedozvoljeno nošenje oružja, jer su kod njega pronađena dva pištolja za koje nije imao dozvole. Sa njim su uhapšena i trojica saradnika Nemanja Mladenović zvanog Herpes (23), Milorad Radojičić (52) i Novica Stanojkov (28), koji je pušten da se brani sa slobode.

Čabarkapi inače u pritvor i dalje piše Karađorđeva ćerka Aleksandra Subotić (16), koja navodno sa njim očekuje dete. Pošto na nekoliko prvih pisama nije stizao odgovor, njena pisma mu se sada ni ne dostavljaju s obzirom na to da je Aleksandra bila privedena u avgustu zajedno sa njim u okviru iste istrage.

Karađorđe  Subotić

Karađorđe Subotić | Foto: Vesna Lalić

Ona je puštena da se brani sa slobode, ali se tereti da je učestvovala u dva pokušaja iznude i biće procesuirana pred sudijom za maloletnike. Sa druge strane, Čabarkapa svojoj supruzi Klaudiji, sa kojom ima četvoro dece, dnevno piše i po nekoliko pisama punih izliva ljubavi. Po rečima našeg izvora ona do sada nije odgovorila ni na jedno, što je ona, međutim, i u ranijim izjavama za naš list demantovala.

- Naravno da dobijam pisma od supruga i pišem mu! Mi se redovno i čujemo - rekla je Klaudija, napominjući da je ubeđena da je suprug nikada neće ostaviti i da Aleksandra nikada niti je bila u vezi sa Čabarkapom niti je trudna.

Klaudija je tada navela i šta misli o Aleksandrinim roditeljima. Dok je za Aleksandrinu majku, kik-bokserku Ljubu Pantović (34), rekla da je tačno da je pokušala da joj preotme supruga, za Karađorđa Subotića je rekla da je netačno da je Čabarkapa pokušao da ga ubije.

- To je podmetačina. Moj muž i Karađorđe su nekad bili dobri, ali su se kasnije posvađali i nisu se do danas pomirili - rekla je Klaudija.
Poslednji komentari
  • suncica Vreme: 13.09.2013 08:25h

    Gospode Boze,dosadili su Bogu i narodu!!!

  • nedjo Vreme: 13.09.2013 19:26h

    kakvi su ovo propaliteti ljudi moji. ovakav sljam treba u rudnik!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP