Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POKUŠAJ OTMICE DEČAKA

Čačak u panici, roditelji preplašeni!

Autor: novosti.rs | 06.12.2014 - 11:10:00h | Komentara: 0

Pedofili iz crnog golfa pokušali su u četvrtak uveče da otmu još jednog dečaka u Čačku, u blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić“, saznaju Novosti!

Čačak

Čačak | Foto: Vladimir Nikitović

  U međuvremenu, Osnovno javno tužilaštvo dalo je nalog policiji da istraži ovaj slučaj, a u Čačku je među roditeljima zavladala prava panika. Kako su posvedočili đaci OŠ „Vuk Karadžić“, i ovog puta su nasilnici bili u misterioznom crnom „golfu“.

Dok je jedan od dečaka prolazio pored vozila, otvorila su se vrata i nepoznati muškarac pokušao je da uhvati mališana. Dete je u panici došlo do škole i sve ispričalo nastavnicima. Slučaj je odmah prijavljen policiji.
- Odmah smo pozvali policiju. Bili smo jako uplašeni i čak smo prebrojavali đake. Srećom, svi su bili na broju – rekao je Novostima direktor OŠ „Vuk Karadžić“ Dragan Parezanović. Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku Danilo Vujičić rekao je u petak da je od policije stigao izveštaj povodom prijava roditelja o pokušajima otmice njihove dece.
- Ozbiljno smo shvatili ovaj problem, a posebno nakon što smo dobili prijave da je ovaj auto primećen pored mnogih škola – rekao je Vujičić za Novosti, i dodao da je policija već saslušala jednu osobu, mladog fudbalera, ali ne postoji ništa što bi ukazivalo da je on umešan u ovaj slučaj.
Potraga se nastavlja, proveravaju se sva vozila koja odgovaraju opisu koja su dala deca. Mališani nisu zapamtili ceo registarski broj, već samo deo registracije. Juče su u svim čačanskim školama nastavnici upozorili učenike da iz škole kućama idu u grupama, nikako sami.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP