Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOSOVSKI BIZNISMEN JUČE NIJE DOŠAO NA SASLUŠANJE

Ćazim se krije od policije!

Autor: J. P. - S. V. - E. S. | 29.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Beogradska policija raspisala je potragu za kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, osumnjičenim da je u petak pretukao svoju devojku Mandu Popović u beogradskom tržnom centru “Zira”, saznaje “Alo!”. Policija sumnja da se Osmani nalazi u Srbiji iako njegov advokat tvrdi da se nalazi u Nemačkoj, gde ima svoju imperiju.

Ćazim  Osmani

Ćazim Osmani

- Osmanijev advokat se juče javio policiji na Paliluli i najavio da će obojica doći oko 15 sati. Poziv je primio policajac koji radi na slučaju, a taj čovek se predstavio kao Osmanijev advokat i rekao da će njih dvojica doći nešto pre 15 časova na saslušanje. Mi smo čekali, ali se oni nisu pojavili. Inače, za Ćazimom je istog dana kada se dogodio incident raspisana potraga. Iako njegova odbrana tvrdi da je on u inostranstvu, neka naša saznanja govore da on nije prešao granicu i očekujemo da uskoro bude lociran - kaže izvor “Alo!” iz beogradske policije.


Naš sagovornik kaže da se Osmanijev “ferari”, kojim je pobegao posle incidenta, i dalje nalazi na Obilićevom vencu, jer on nije predmet njihov interesovanja. Izvor “Alo!” pretpostavlja da se Osmani predomislio i odustao od dolaska da bi izbegao mnogobrojne novinarske koje su ga čekale ceo dan ispred zgrade policije, kao i da se krije u Beogradu.
Međutim, Ćazimov advokat Veljko Delibašić negira da se njegov klijent krije, tvrdeći da se on nalazi u Nemačkoj.

Manda  Popović

Manda Popović


“Moj klijent Ćazim Osmani trenutno se nalazi u Nemačkoj i na svaki poziv suda će se odazvati. On negira da je tukao Mandu Popović i kaže da je ona prvo njega napala, zbog čega je njegov telohranitelj hteo da ga zaštiti. Ukoliko je ona i dobila neke povrede, to nije naneo on, već njegov telohranitelj”, izjavio je juče za “Alo!” Ćazimov beogradski advokat Veljko Delibašić.

Veljko  Delibašić

Veljko Delibašić | Foto: Saša Maričić


On je najavio krivičnu prijavu protiv lažne optužbe Mande Popović, kao i da će tražiti potpunu zaštitu Ćazima Osmanija. Kako “Alo!” saznaje, Osmani ne želi nikada da vidi Mandu niti da sa njom dođe u kontakt. Izvor našeg lista tvrdi da “Osmani već tri dana nije u Srbiji, već u Nemačkoj, kao i da mu nije upućen poziv policije za informativni razgovor”.

Kako saznajemo, Manda je Ćazima prijavila policiji nakon što joj je lupio tri šamara, a policiji izjavila da više nije mogla da trpi fizičku torturu. Izjavila je da su se posvađali u hotelskoj sobi i da je digao ruku na nju. Takođe je rekla da je pobegao kada je uzela telefon da slučaj prijavi policiji.

Ćazimov „ferari“ nađen u garaži  na Obilićevom vencu

Ćazimov „ferari“ nađen u garaži na Obilićevom vencu | Foto: Miloš Perić

Osumnjičen za nasilničko ponašanje
 

Albanski biznismen Ćazim Osmani pretukao je u petak u 17.25 u beogradskom hotelu “Zira” dugogodišnju devojku Mandu Popović i pobegao s lica mesta. Osmani se zatim svojim crvenim “ferarijem” izgubio u nepoznatom pravcu. Osmani je osumnjičen za krivično delo nasilničkog ponašanja i nanošenja lakših telesnih povreda. Njegov telefon juče je od 13 časova bio nedostupan, kao i mobilni Mande Popović.

Poslednji komentari
  • Luka Laban Vreme: 29.10.2013 12:36h

    Pitajte direktora policje Veljovica gde je Cazim Osmani, oni su prijatelji i saradnici.

  • olga Vreme: 29.10.2013 13:40h

    A zašto bi se on krio od policije?Pa Srbija nema ni policiju ni sudstvo;Kod vas se za ubistvo dobije 5-6 godina ,a ne za šamaranje.Ćazim može da plati komplet tužilaštvo,sudstvo i srpske ministre jer je cena vrlo mala ,a svi vrlo korumpirani i ne moralni.Nego kada će vaš samozvani prvi potpredsednik da hapsi Šarića?On nešto reče u junu i šta sada bi?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP