Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PROCES ZBOG PEVAČICINIH DUGOVA SE NASTAVLJA

Ceca dobila
rundu na sudu!

Autor: D. Ćuruvija | 18.06.2013 - 16:46:00h | Komentara: 4

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) dobila je rundu na sudu jer je Apelacioni sud ukinuo rešenje Višeg suda u Beogradu, koji je joj je u januaru zabranio da prodaje deo vile u Ljutice Bogdana 3, dok ne bude završen postupak koji je protiv nje pokrenuo Vojislav Đurković iz Bijeljine zbog navodnog duga od 116.063 evra s kamatama.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Goran Srdanov

Apelacioni sud navodi da je osnovana Cecina žalba, “kojom ukazuje da prilikom donošenja rešenja prvostepeni sud nije naveo razloge o bitnim činjenicama, te da stoga postoji bitna povreda odredaba parničnog postupka”.

- Apelacioni sud je ukinuo prvostepeno rešenje Višeg suda kojim je usvojen predlog tužioca za određivanje privremene mere prema tuženoj nalazeći da se osnovano žalbom tužene ukazuje da prilikom donošenja prvostepenog rešenja prvostepeni sud nije naveo razloge o bitnim činjenicama, te da stoga postoji bitna povreda odredaba parničnog postupka. Ovo stoga što je za određivanje privremene mere potrebno da su ispunjena kumulativno dva uslova, a prvostepeni sud je cenio samo postojanje drugog uslova za određivanje privremene mere (postojanje opasnosti da će se naplata potraživanja poverioca bez određivanja privremene mere osujetiti ili znatno otežati, dok je propustio da oceni postojanje prvog uslova za određivanje privremene mere da li je izvršni poverilac učinio verovatnim postojanje svoga potraživanja - izjavila je za "Alo" Mirjana Piljić, koordinator za medije Apelacionog suda u Beogradu.

Sudski pozivi stizali na Cecinu adresu

Vila u Ljutice Bogdana 3 | Foto: FoNet

Viši sud će ponovo morati da ramatra Đurkovićev zahtev za privremenu meru, a na današnjem rošištu, sudija jelena Kilibarda je zatražila da joj se dostave krivični spisi iz kojih se vidi da je pevačica isplatila poslednju ratu kazne od od milion i po evra na koju je pre dve godine u Višem sudu u Beogradu osuđena zbog malverzacija sa transferima fudbalera "Obilića". Sudija je zatražila i da joj se iz Prvog osnovnog suda u Beogradu dostave i ostavinski spisi kako bi se videlo koji je Cecin udeo u nasledstvu njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana (48).

Mihajlo Ražnatović

Mihajlo Ražnatović | Foto: Miloš Rafailović

Kako je "Alo" pisao, Mihajlo Ražnatović (37), najstariji sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana, poništio je ranije nasledničku izjavu, kojom se u martu 2000. saglasio da sva imovina pripadne pevačici Svetlani Ražnatović, i traži svoj deo očeve imovine. Arkanov sin iz braka sa Šveđankom je u izjavi naveo da je bio doveden u zabludu prilikom potpisivanaja nasledničke izjave i da sumnja da je testament falsifikovan. Upućen je da pokrene parnični postupak u vezi sa Arkanovom imovinom, ali prema saznanjima alo. rs, on to još nije učinio, a rok za pokretanje parnice je istekao u julu prošle godine.
Ostavinski postupak su inicirali su pre dve godine Arkanova bivša supruga Natalija Martinović, s kojom ima četvoro dece, Mihajlo Ražnatović i Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka s beogradskom glumicom Ljiljanom Mijatović. Međutim, postupak je zastao upravo zbog poništavanja nasledničke izjave Mihajla Ražnatovića.
Suđenje se nastavlja 25. septembra.

Đurković: I dalje tražim svoj novac od Cece

Vojsilav Đurković izjavio je danas za alo.rs da i dalje traži svoj novac od folkerke.

Vojislav Đurković

Vojislav Đurković | Foto: Emil Čonkić

- Smatram da je Ceca raspolagala novcem od Arkanove zaostavštine i prodaje fudbalera. Tražim i dalje da se stavi veto na zabranu prodaje dela njene kuće, preciznije, prizemlja. Očekujm da će sud postupati nepristrasno i da neće biti privilegovanih. Ja 13 godina vodim ovaj spor i do kraja godine očekujem da se on okonča i da konačno dobijem svoj novac.
Poslednji komentari
  • zeks Vreme: 18.06.2013 17:18h

    ceca ce do kraja zivota da se vuce po sudovima zbog arkana i raznigh mahinacija...

  • eda Vreme: 18.06.2013 20:21h

    nije lepo ni posteno od Cece sve je zgrabila za sebe,nije ona to mogla pevanjem zaraditi ni steci,treba Arkanovu zaostavstinu korektno podeliti i ostaloj njegovoj deci jer i njima je otac.Nije fer s njene strane.

  • DEJAN Vreme: 18.06.2013 22:36h

    KO STA RADI OVA SE SAMO VUCE PO SUDOVIMA ,DA JE SRPSKI NAROD PAMETAN ,KAO STO NIJE ,PA DA ISKULIRA NJENO USCE

  • Milica Vreme: 19.06.2013 10:43h

    Primer kako kriminalci prolaze u ovom drustvu.Zaradjeno na raznim kriminalnim radnjama i zlocinima je prokleto.A ova zena prednjaci u materijalnom uzivanju na tudjoj nesreci.Svi koji je prate i odobravaju joj ovakav nemoral su isti kao ona-SRPSKA BRUKA,JAD I CEMER.Pa, na zdravlje vam bilo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP