Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SVETLANA RAŽNATOVIĆ OPET NIJE DOŠLA DA SVEDOČI

Ceca: Klecnula su mi kolena!

Autor: D. Ćuruvija | 24.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) nije juče ponovo došla da svedoči na suđenju Luki Bojoviću (40) i trojici članova zemunskog klana, a sudu je poslala fotokopiju lekarske dokumentacije sa Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje”, u kojoj navela da je sprečena da dođe iz zdravstvenih razloga. Sud je folkerki, koja se u četvrtak nije pojavila ni na suđenju u kojem je optužena za nasilničko ponašanje, naredio da dostavi orginalne nalaze.

Svetlana Ražnatović Ceca

Svetlana Ražnatović Ceca | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako „Alo!” saznaje, Ražnatovićeva je u četvrtak pre podne viđena na Instititu „Dedinje”, ali tamo nije hospitalizovana, kako tvrde njeni advokati.
- Ceca je u četvrtak, baš na dan kada joj se sa zetom Predragom Ocokoljićem sudilo za nasilje nad Aleksandrom Olarevićem, viđena na Institutu, koji se nalazi u blizini njene kuće, ali tamo nije zadržana na lečenju. Kada se pojavila, izazvala je pravu pometnju među pacijentima i osobljem. Ona je tamo otišla kod jednog poznatog lekara i nije prošla uobičajenu proceduru zakazivanja pregleda. Takođe, nigde nije zavedeno da je pomenutog dana u toj ustanovi hospitalizovana - kaže izvor našeg lista.


Borović: Možda se uplašila


„Moguće je da je Ceca bolesna, ali je simptomatično da već drugi put ne dolazi na glavni pretres. Možda se uplašila samog suda zbog njenog dovođenja u vezu sa okolnostima celog događaja”, rekao je Bojovićev advokat Borivoje Borović. Ražnatovićeva treba da svedoči u vezi s okolnostima ubistva Branka Jeftovića Jorge.

Cecin nedolazak u sud advokati su obrazložili malaksalošću i iscrpljenošću, zbog čega je, kako su naveli, jedva stajala na nogama. Negirajući da Ceca opstruira suđenja, njen advokat Goran Petronijević izjavio je juče za „Alo!” da su Prvom sudu dostavili lekarske nalaze prema kojima je pevačici savetovano mirovanje. Magazin „Hello” objavio je da je Ceca ignorisala vrtoglavice, ali da je nakon ukazane pomoći utvrđeno da nije reč o ozbiljnom problemu.
List navodi se da je njen organizam oslabio usled prehlade koju je nedavno preležala na nogama i oslabljenog imuniteta zbog stresa, što je sama potvrdila za pomenuti magazin.

- Mi žene nekada mislimo da smo snažnije nego što jesmo. Uvek sam se trudila da loše stvari nosim u sebi i da svojom patnjom ne opterećujem okolinu. Nažalost, i meni su u trenutku slabosti, iscrpljenosti od stresa i prehlade klecnula kolena. Hvala bogu, sada mi je bolje i polako se oporavljam - izjavila je Ceca za „Hello”.

Ražnatovićeva je pozvana 25. novembra da svedoči na suđenju Bojoviću, a interesantno je da tog dana, skoro u isto vreme, ima suđenje u Palati pravde.

Ana  Simić

Ana Simić | Foto: Petar Marković

Došla Cvetkova udovica


Suđenje Bojoviću, Vladimiru Milisavljeviću zvanom Vlada Budala, Milošu Simoviću i Sretku Kaliniću, koji se terete za ubistvo Jorge i pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka, odloženo je zbog nedolaska Kalinićevog advokata Slavka Petrića, koji je imao smrtni slučaj u porodici. On je za „Alo!” izjavio da mu je umro brat od strica. U sudnicu Okružnog zatvora došla je Ana Simić (36), udovica Cvetka Simića, ubijenog u Zagrebu pre tri godine, a čije je raskomadano telo pronađeno na zagrebačkom jezeru Jarun. Simićeva je svedok u ovom postupku.

Poslednji komentari
  • tika Vreme: 24.09.2013 13:50h

    Kakva glupost..Klecnula joj kolena. Pa sta.Koliko se puta meni to desilo.bas me je nasmejala.Teska budalastina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP