Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISKAZ SVETLANE BUBANJE O UBISTVU BRISA TATONA DOVEDEN U PITANJE

Cecina frizerka
„peglala” iskaz
sa ženom ubice!

Autor: Ekipa Alo! | 18.07.2013 - 15:00:00h | Komentara: 28

Svedočenje Svetlane Bubanje Bucke, frizerke pevačice Svetlane Cece Ražnatović, o stradanju francuskog državljanina Brisa Tatona (28), moglo bi biti dovedeno u pitanje s obzirom na to da je tokom postupka utvrđeno da je imala kontakte sa suprugom Đorđa Prelića (25), osuđenog za ubistvo Francuza, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Bubanja, koja je prekjuče u beogradskom Višem sudu izjavila da Partizanovi navijači nisu bacili Tatona u ambis na Obilićevom vencu, u više navrata je, kako saznaje „Alo!“, pričala sa ženom Prelića, koja je njena dobra prijateljica.

Svetlana Bubanja

Svetlana Bubanja Bucka je dobra prijateljica Đorđa Prelića, osuđenog
za ubistvo Tatona | Foto: RAS

Svetlana Bubanja

Svetlana Bubanja je takođe i frizerka Svetlane Ražnatović | Foto: RAS

 

„Tijana, supruga Đorđa Prelića, često je dolazila kod Bubanje u salon u centru Beograda, gde joj je sugerisala šta da priča istražnim organima“, kaže izvor „Alo!

- Prelićeva supruga Tijana je često dolazila kod Bucke u salon u centru Beograda, i to je mesto gde su se sretale. Prelićeva supruga je prilikom tih susreta sugerisala Bubanji šta da kaže istražnim organima. Međutim, prestala je da dolazi u Bubanjin salon, kada je Đorđe Prelić uhapšen u Barseloni krajem februara - kaže izvor „Alo!“, koji je želeo da ostane anoniman.

Pokojni Bris Taton

Mučki ubijen: Bris Taton | Foto: RAS

 

Bez ponavljanja postupka
Advokat Slobodan Ružić, zastupnik porodice ubijenog Brisa Tatona, izjavio je za „Alo!“ da su iskazi Bubanje i Crepulje suprotni materijalnim dokazima i da očekuje da neće doći do ponavljanja postupka. „I porodica Taton smatra da su pravi krivci pronađeni i ne želi više ništa da komentariše. Oni su jedno govorili pre, a jedno sada. Možda nisu sve okolnosti tragedije skroz rasvetljene, ali tu iskazi ovih svedoka ne mogu da pomognu“, rekao je Ružić za naš list.

Inače, prema optužnici 14 navijača „Alkatraza“ je prebilo, a potom bacilo Tatona s visine od četiri metara. Posle četiri godine od incidenta, Viši sud bi trebalo da odluči o ponavljanju postupka koji je okončan pravosnažnim presudama. Bubanja i Dragan Crepulja, penzionisani radnik MUP-a, koji je tada radio na parkingu, saslušani su prekjuče kao novi svedoci u okviru izviđajnih radnji po nalogu Apelacionog suda.


Bubanja je na saslušanju koje je bilo zatvoreno za javnost, tvrdila da je Taton, bežeći od navijača, sam skočio i da ga niko nije gurnuo. Izjavila je da je pozvala Hitnu pomoć kada je ugledala kako Taton skače, a snimak tog razgovora odbrana je dostavila sudu. Cecina frizerka je ispričala da je pratila mušeriju iz frizerskog salona i u tom trenutku ugledala „kako se čovek zaleće i skače dole“, iako je, podsetimo, u tom trenutku Taton već bio brutalno pretučen palicama i bakljama.
  • Mesto ubistva Brisa Tatona | Foto:
  • Mesto ubistva Brisa Tatona | Foto:
  • Mesto ubistva Brisa Tatona | Foto:
  • Mesto ubistva Brisa Tatona | Foto:
Odluku o eventualnom ponavljanju postupka doneće krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu, koje nije ograničeno rokom.

Prelić u  januaru  lociran u  Holandiji

Đorđe Prelić

„Nikad nisam čula za Prelića”
Bubanja je juče za „Alo!“ kategorički negirala bilo kakvu vezu sa Prelićem.
„Nemam pojma ko je taj čovek! I ne dajem nikakve izjave u vezi sa tim slučajem“, rekla je Bubanja i brzo završila razgovor.
Komentar Prelićeve supruge nismo mogli da dobijemo jer se nije javljala na redakciji poznat broj telefona.

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 18.07.2013 16:12h

    Neznam koliko je vazno da ste naglasili da je bucka cecina frizerka, navedite imena i ostalih njenih musterija,

  • Nenad Vreme: 18.07.2013 17:00h

    Ceo Beograd zna da je Taton sam skočio! Bilo je važno samo naše optužiti za to!

  • marija Vreme: 18.07.2013 17:52h

    Koliko je meni poznato radi se o čoveku ( huliganu) koji je imao zabranu ulaska u mnogo evropskih država. Došao je ovde da nas vređa i spominje bombardovanje. Žalosno je što se za njega pale sveće, a za našu decu koja su poginula niko ne odgovara! SRAMI SE DRŽAVO!!!!! Njegovim roditeljima je, izgleda, samo stalo do odštete, jer su se huligana napokon otarasili!

  • Summer Vreme: 18.07.2013 18:05h

    Ovu debelu lazljivicu bi trebalo strpati u zatvor 6 meseci,zbog laznog svedocenja . Cuj Cecina frizerka, pa naravno da se slican slicnom raduje , Ceca joj je uzor.

  • olivera Vreme: 18.07.2013 18:17h

    Kako je nije sramota? Pa kakvi su to ljudi kojima je svejedno sto su ubili decka na taj nacin? Bio je lud, pa je skocio na glavu ili sta? Ovom monstrumu su na faci vidi ko je i sta je, skotina jedna!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP