Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NADA BODROŽIĆ, MAJKA IVANE BAKIĆ BODROŽIĆ

Čekam rezultate istrage o smrti ćerke!

Autor: I. Milićević | 21.12.2014 - 18:00:00h | Komentara: 8

Poslanica u skupštini Vojvodine Nada Bodrožić i majka tragično preminule Ivane Bakić Bodrožić (31), rekla je za “Alo!” da i dalje ne želi da komentariše medijske napise o smrti svoje ćerke.

Ivana Bakić Bodrožić

Ćuti do daljeg: Nada sa ćerkom Ivanom

- Ne bih još da govorim o tome. Čekam da stignu svi rezultati i da se istraga završi, kako bih čula šta će reći tužilaštvo - rekla je Nada Bodrožić u kratkom razgovoru za “Alo!”.

Misterija apartmana 326 u “Hajatu”, gde je pronađeno beživotno telo Ivane Bodrožić, ni posle nedelju dana ne prestaje da ispunjava novinarske stupce. Istraga se polako privodi kraju, a obruč steže oko medicinskih radnika za koje se sumnja da su nesrećnoj devojci prodali kobni anestetik.

Pored policije u istragu je uključena Vojska Srbije, pošto postoji sumnja da su osobe zaposlene na Vojnomedicinskoj akademiji Ivani Bakić Bodrožić dostavile anestetik propofol, koji joj je ubrizgan u venu. Još se čekaju toksikološki i nalazi obdukcije.

Tokom policijske istrage, saslušan je i vlasnik Televizije “Pink” Željko Mitrović, čije je ime odmah dovedeno u vezu sa Ivanom, koja je bila zaposlena na ovoj televiziji.

- Iskustvo mi kaže da moje ima samo po sebi privlači dovoljno pažnje, i medija i policije. Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije ubice raspoređene u zdravstvenim institucijama. Ovo je najmanje što sam mogao da učinim za Ivanu - izjavio je Mitrović.
 
Poslednji komentari
  • goca Vreme: 21.12.2014 20:46h

    uporno pokušavate da nas navedete da je neko drugi kriv,konkretno neko ko joj je propofol nabavio.Zaboravljate da ga koriste kokainski zavisnici da bi mogli da se opuste i spavaju.Naročito ako se tvrdi da je u sobi imala više ampula upućuje da ga nije koristila slučajno i retko.Verovatno da Ž. Mitrović najbolje zna zašto ga je koristila a ne da odmah hapsi nekoga iz zdravstva.Možda je važnije pitanje ko joj je kupovao kokain.

  • MaliPerica Vreme: 22.12.2014 06:54h

    sve mi se nekako čini da je sada kasno da se mama brine o ćerki, uostalom kasno je bilo i da se mama zabrinula i pre smrti nesrećne žene, da da dobro sam napisao ŽENE - možda se može reći po tzv "statusu veze" da je pokojnica bila devojka ALI ona je po godinama već odavno bila odrasla ženska jedinka - ŽENA... i siguran sam da je mama odavno prestala da vodi brihu o ćerci, što je sasvim prirodno, pogotovu kad se ima u vidu da je mama radila i živela u NS, a ćerka radila i živela u BG... uzgred budi rečeno -čisto sumnjam da imamo toliko nesposobnu policiju - dovoljno je samo da im "neko" da odrešene ruke - za deset dana bi raspetljali ovu "zapetljanciju" do poslednjeg detalja...

  • misho Vreme: 22.12.2014 07:31h

    savet svim mamama.delujte preventivno i vaspitavajte vašu decu.učite ih da prepoznaju dobro I da ga razlikuju od zla.posvetite im svo svoje vreme I dajte im ljubav.tada će shvatiti da moraju biti ELITNI UČENICI,STUDENTI,PROFESORI,RADNICI,NAUČNICI...POKAŽITE IM LOŠ PRIMER I NA NJEMU NEKA SE UČE....

  • bellini Vreme: 22.12.2014 07:46h

    Sama nije ubrizgala toliku kolicinu propafola!!! Neko je nekom platio da se lepa Iva uspava.....................

  • GQ Vreme: 22.12.2014 08:45h

    Несрећну жену је убила њена незрелост и проблематичан карактер. На то указује коришћење апартмана у хотелу, као и коришћење дроге. Зашто би неко ко се не дрогира, користио "пропофол"? А, сценарио да је то неко урадио на силу је такође бесмислен. Наравно, сад је важно да се на сва звона објављује да се трага за "убицом", а убица је познат: несреће и незрелост ове младе жене.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP